reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Aim mam nadzieje ze nic sie nie zadziało..

Ja czekam pod gabinetem, wyniki moczu mam średnie i tsh za wyskokie... zobaczymy co powie i na wyniki i to moje łożysko. Pewnie z 1,5h będę tu jescze czekać

Kasiulka 1,5h masakra jakas :(
To Ty wyjdziesz i ja bede szla mam na 14 :)
Podejrze dzidzie ciekawa jestem ile urosła☺
Ami daj znac po wizycie ale wczoraj bylas u lekarza i nic nie widzial to pewnie jest ok.
U mnie wieczorami brzuch jak w 6miesiacu szok wczorak pokazuje mojemu M jak uroslam a mały podchodzi tyka mnie palcem w brzuch i mowi dzidzia dzidzia
Słodziak ciekawe jak bedzie kochał jak dzidzia juz bedzie obok nas :)
Ale fakt jest taki ze wieczoram to nawet dwulatek pozna ze mama cos duzaaaa sie robi ;)

Misia tsh super. Ja biorę od początku ciąży 50 i mam na poziomie w okolicy 2.

ŻonaGraja współczuję upadku ...ale dobrze ze nic się nie stało. ... wszystkie musimy bardzo uważać przy tej pogodzie

Aim i Kasiulka czekamy na info

Aim czekam na inf..dobre inf :)

ŻonaGraja- mój suwaczek też dziwny i w sumie nie aktualny bo dzieć tydzień temu miał 6 cm więc dzis na pewno ma więcej :) współczuje upadku, dobrze ze nic więcej Ci się nie stało :)

Kasiulka &&&&& za wizytę, daj znać jak bedziesz po

Wczoraj miałam dzień "upiększania" zrobiałm sobie paznokcie :P i farbe bez amoniaku wreszcie kupiłam i farbować chyba będe bo mi siwe już z 3 cm wystają :P Poza tym wreszcie korzystając z l4 zaczęłam dom ogarniać ale usiadłam przed komp i siedzę :P

Witam się i ja,

aim - trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Kasiulka - powodzenia na wizycie [emoji110] [emoji110]

Żonograja - Ty a Ty przypadkiem nie miałaś leżakowac niczym żabka [emoji12]? Co to za akrobacje na lodzie? Co? Oby żadnych więcej takich przygód.
Oby ból szybko minął [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aim Kasiulka trzymam kciuki
Kasiulka a co masz z lozyskiem? (Jak pisałaś juz to chyba niedoczytalam)

ŻonaGraja no ślisko jest u nas jeszcze pełno śniegu na chodnikach, że chodzić się nie da.. rano byłam na badaniach tsh to szłam bardzo wolno ale tak jak piszecie idzie się wolno a można się wywrocic..
Uważajcie na siebie :) trzeba czekać na wiosnę wtedy i chętniej się wyjdzie :)

Witam się i ja,

aim - trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Kasiulka - powodzenia na wizycie [emoji110] [emoji110]

Żonograja - Ty a Ty przypadkiem nie miałaś leżakowac niczym żabka [emoji12]? Co to za akrobacje na lodzie? Co? Oby żadnych więcej takich przygód.
Oby ból szybko minął [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

leżakowanie, leżakowaniem :) przez święta poleżalam i dalej nie umiem :)
A tak serio -musiałam Córkę do szkoły odprowadzić i do pracy podskoczyć , by przekazać niektóre sprawy :) a wywalilam się już pod samym domem ...

Piszecie o upiekszaniu się - mi się tak już marzy ogarnąc paznokcie , pojsć do fryzjera ... mialam w planach głeboki peeling chemiczny żeby trochę rozjaśnić skórę ale plany trzeba przełożyć ,, na kiedyś

muszę coś ze sobą zrobić bo sie nie najlepiej w swoim ciele czuję ..wlosy zostawiam w spokoju- uparlam się , że dojdę do naturalnego koloru,, tylko cy wytrwam :)

reklama
Aim Kasiulka trzymam kciuki
Kasiulka a co masz z lozyskiem? (Jak pisałaś juz to chyba niedoczytalam)

ŻonaGraja no ślisko jest u nas jeszcze pełno śniegu na chodnikach, że chodzić się nie da.. rano byłam na badaniach tsh to szłam bardzo wolno ale tak jak piszecie idzie się wolno a można się wywrocic..
Uważajcie na siebie :) trzeba czekać na wiosnę wtedy i chętniej się wyjdzie :)

Ja zdecydowanie czekam już na wiosnę :) chociaż jak sobie myślę , że będzie coraz ciężej to maskara :)
bo raczej spadku wagi się nie spodziewam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry