Ika89
Fanka BB :)
Karolina, a jesteś teraz na l4? Jeżeli tak, to ja bym chyba nie zaryzykowała takiego dłuższego wyjazdu...
Maziajka i jak się skończyła sytuacja? Moja znajoma ma dwójkę chorych dzieci (ZA) i żeby dorobić robi na szydełku cudne maskotki. Ale robi to pod pseudonimem i wszystkimi formalnościami zajmuje się partner
Maziajka i jak się skończyła sytuacja? Moja znajoma ma dwójkę chorych dzieci (ZA) i żeby dorobić robi na szydełku cudne maskotki. Ale robi to pod pseudonimem i wszystkimi formalnościami zajmuje się partner
nawet bylo 18 bloków
) okazalo się ze jakiejś. Starej babie chyba nudzi sie w zyciu i potpierdzielila moja mamę , ze ta tutaj nie mieszka a pobiera kasę , powiedziała również ze mieszkamy w mieście i tam też pieniadze są pobierane . Co jest najlepsze ze mimo wszystko niby na wsi każdy sie zna , to nawet nie wiedziałam ze ta baba istnieje . Kiedy byla kontrola nas nie bylo w domu a oni po jednym razie stwierdzili ze to prawda . Nawet sąsiadów nie pytali . Kazali odrazu oddawać całą kasę z trzech lat po 800 zl miesięcznie to jest ładny pieniądz. Moja mama miała tydzień , zeby dostarczyć zaświadczenia ze chodzimy tu do szkoły i jechac do miasta i prosić o druk ze tam nic nie pobiera. Wiec tu nie koniecznie musi nas podkablowac znajomy a poprostu oby człowiek który ma nasrane w glowie . Co do prawka ja bym sie jednak upewnila czy możesz bo niestety nasze prawo jest chore .