Kasiula cudo! Jak od Ewci syneczek, uroczo w okularach. Tylko wygląd wyglądem a jak z funkcjonalnością, co z przedszkolem juz się boje
Właśnie o to chodzi z włosami co mówisz.. Jedyny plus, krótkie strzyżenie by pozbyć się dziecięcych mamy za sobą, wiec są tu plusy i munusy. Dziś mi lżej ale jak patrze na synka to jednak czuje żal.. Za to myślę, ha jakie włoski będzie miał na lato jak mu się siostrzyczka urodzi.
Chodzi o grupę tu, zamknięta. Nie widać jej. Na takiej to taka prywata bardziej i zostają na dłużej osoby stale..
Do porodu może i dojdą laski ale po zaczną się wykruszac i zostanie nas niewiele, właśnie taka stała grupa.
AGA juz pisała.. Popatrzmy na listę mam a na ilość osób tu się udzielających. Nie ważne czy często czy nie, chkdzi o udziekajace się. Jest ich chyba 1/4 tego co na liście. Cześć dziewczyn z tamtad nigdy tu nie przyszła..
Ogarnelam chatę, nalozylam toner i zła jesten bo zaś góry nie chycilo. Tak więc została mi ostatmia opcja rozjasnianie czyste plus toner wella chamer

gorzej jak nie chyci.. Wtedy robie szara górę chyba..
I chwałę się, chwałę. W końcu czuje mocne ruchy, nie kopy jako kopy ale stuki, że czuje jak chodzę czy coś robię i nie muszę się wsłuchiwać. Czuje zdecydowanie po,lewej. Tak się ciesze.. Kazała na siebie czekać