Straszne dziś to jakoś.. Nie mam ani nastroju animochoty na pjsanie, znam Samotna z listo jeszcze..
I ogólnie, jak Truskawka pisała myślałam o innych takich znanych mi przypadkach.
Czytalyscie wątek: jesteś w ciąży, przeczytaj to może urotowac życie Twojemu dziecku. Na ciazowym to jest i jakoś tak się nazywa.
Odmkilku dni mam bóle. Nie dość ze macica boli to kość z prawej, potwornie, swiruje bomjestem w tygodniu straty córki,, mam ja przed oczami i ciężko mi cholernie,,
Smok.. Wole smoka od palca, zdecydowanie. Judyte oduczykam w wieku 18m mówiąc, że myszka nadgryzla i trochę uciachalam, źle się jej ssalo. Kolejnej nocy znowu to samo i znowu aż nie chciała i oddala myszce. Ale używała tylko do zasniecia.
Tu dzieci 5-6 letnie ze smokiem biegają, zawsze się oatrze jak na coś kosmicznego haha.
Co do butli to jak młody przestał jeść na noc w wieku 5 m to zaczęłam wycofywać butle. Od 4m dostawał juz kubek niekapek i w 6 dostawał tylko raz butle ze smokiem przed spaniem. Z córką podobnie. Moi nie mleczni.. Dex odstawil mleko juz w wieku 11m i wtedy było cudowanie..
Sny takie erotycz e miałam wczesnjej. Łącznie z orgazmami hihi. Mężowi sis nigdy nie przyznalam bo.. Ech ochotę mamy ale ja na wieczór jestem juz tama zmęczona,, i stres zalapujd, rzadko nam się udaje

a szkoda wielka.
Kasiulka mam to w domu, to nie zaciska bioderek. Dziękuję Ci za informacje. Przy córeczce lata temu jak nie było takich cudów sama ja owijalam cieniutka długo oiekucha a nogi i tak miała rozstawione bo było zalecenie pie.uchowania, wiec dawałam dodatkowo tetre między nóżki.
Poradź mi jeszcze, kiedyś właśnie lata temu panowała opinia by dziewczynki oieluchowac. Czy nadal się tak robi? Powinno? Ma to sens?
W UK nie ma usg bioderek, sprawdzają ręcznie.
Nie posylaj synka, nie ma co ryzykować.
Idę doczytywac ale pewnie mało napisze..
Wybaczcie, jutro odpisze na pw tez.