Na początku Aga - naprawdę szczere życzenia Troszkę spóźnione ale płynące z serducha ❤
Zmarzluchem jestem ale teraz ciągle jest mi ciepło no pomijając dzisiejszy dzień kiedy to Zmarzłam strasznie czekając aż moje dziecko skończy jazde na łyżwach

a ja oczywiście stałam w miejscu głupia
Truskawka Gratuluję udanej wizyty faktycznie musisz podchodzić bardzo emocjonalnie skoro masz aż takie skoki ciśnienia przed wizytą czytając jak się przejmujecie mam wrażenie że ja to jestem wyrodna matka Bo najczęściej staram się jednak zachować spokój
Ja przygotowana na tą ciążę w ogóle nie byłam i mimo że mam już jedną spore dziecko Mamy mnóstwo obaw czy na pewno sobie z tym wszystkim poradzę
Na szczęście na mojego męża mogę w zasadzie w pełni liczyć, niejednokrotnie ochraniał mnie że za dużo czegoś robię zamiast położyć się i poleżeć wydać odpocząć kręgosłupowi i całemu ciału
Wyjazdy niepotrafiących usiąść w miejscu jestem to już inna sprawa
Kobieca intuicja natomiast działa u mnie jak chce czyli albo działa albo nie

najczęściej działa wtedy kiedy wolałabym nie mieć żadnego przeczucia z kolei teraz kiedy Chciałabym wiedzieć cokolwiek nie czuję zupełnie nic więc płaci dzieciątka nadal jest wielką zagadką
Nie wiem dziewczyny jak wy ale ja jestem zmęczona strasznie Nie mam pojęcia na czym to polega w dniu dzisiejszym ale po prostu padam z nóg i już w zasadzie od godziny bycze się na łóżku
Szkoda tylko że sama bo gdyby był mój mąż Znów za głaskał by mnie na śmierć A w zasadzie na sen. Uwielbiam takie głaskane wieczory... tylko strasznie mamy ich mało...
Dzidzia nadal milczy jak Zaklęta lub zaklęty No nie chce się ruszać.... za tydzień idziemy na USG może coś się okaże a już na pewno będę nieco spokojniejsza jeśli wszystko będzie OK