Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Paulinaa mieszkam w Holandii a ty?Alex_87 ,a gdzie mieszkasz? U mnie też położna cała ciąże prowadzi, tylko teraz ta w szpitalu przez wysokie ciśnienie.
No osłonówki nie zdążyłyby dojść, musiałam zacząc brać szybko antybiotyk.
U nas tez nie ma tak często USG ale tak się złożyło,że miałam kilka nadprogramowychtak to ciśnienie, serduszko i tyle na wizycie. W srodę wizyta , a 13go połówkowe.
Lecę podrzucić córkę na spotkanie Komunijne![]()
Ja w pierwszej ciąży ( bo teraz nie jestem pewna ale chyba juz sie pojawiaja) odczowalam je jakby bańka pękła w środku..takie lekkie motylki..laskotki..oczywiście mówię o tych początkach bo z czasem stawały się mocniejsze i wyrazniejsze..Dzien Dobry
Ilka93 myślę, że może jakieś inhalacje pomogą na zapchane zatoki, mnie pomagał vick vaporub ale nie wiem czy można stosować w będąc w ciąży, nie mogłam znaleźć ulotki a w internecie wiele sprzecznych informacji.
I mam pytanie do Was, tych które już czują ruchy dzieciaczków
Jakie to uczucie? wiem, ze być może ciężko będzie opisać ale to jest coś co mi w głowie siedzi od momentu jak dowiedziałam się o ciąży.![]()