Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A na l4 przejdę od marca.
A na l4 przejdę od marca.
Właśnie dostałam grzybka po antybiotykach,spodziewalam się tego ,zawsze się smaruje starą dobrą mascia clotrimazolum,pytałam ginekologa,można w ciąży,kosztuje gorsze i jest naprawdę skuteczna,parę dni i po problemie,ewentualnie sa jeszcze globulki ale to chyba na receptę.Tak a pro po,ta maść ratuje też mojego synka gdy dostaje odparzenia,M.in.ostatnio właśnie po antybiotykach,nic tak szybko nie pomaga jak to.Pumalova w PL nie ma w zasadzie ludzi którzy bez suplementowania maja witaminę D w normie.
Dziewczyny mam pytanie odnośnie grzybka jestem w zasadzie przekonana, ze znowu mam.... na litość wiem ze to przypadłość kobiet w ciąży, ale ja mam juz trzeci raz!
Profilaktycznie uzywam lactovaginal i płyn pliva fem a on wraca....Czy mogę coś zrobić by zmienić sytuacje? Moze wszystkie majtki wyrzucić? Myśle jak ogrodnik jak masz strzępki w glebie to bez odkażania nie wygrasz. Czy tak samo jest w medycynie?
Co do kremow to ja chyba wszystko do 100-150 zł przetestowałam. W drugiej ciąży zaorało mi brzuch strasznie. Na razie nie mam nic.
Niewa możesz, pewnie już Ci dziewczyny odpisaly nim ja przybylam.. W tej miałam z powodu zęba w poprzedniej na zatoki i to w 1 trym. Ja dostałam akurat penicyline, która działa na mnie najlepiej. Czasem infekcje są gorsze niż lekarstwa. Zdrówka.
Dziękuję , że pytasz. Nie mogę powiedziećKasiulka - gratuluję Kochana podwójnie udanej wizyty (Zosia, łożysko) [emoji3]
Teraz możesz już aktywnie cieszyć się ciąża [emoji5]
Megann - cieszę się, że wróciłaś do żywych [emoji5]. Główka jeszcze czasami może pobolec..w końcu i osłabienie swoje robi i fakt siedzenia w domu. Spaceru Ci brakuje [emoji6]
Morela - a jak u Ciebie sprawa zdrowia wygląda? Mam nadzieję, że spora poprawa nastała?
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom