@pumelova znam Twój ból. U mnie w rodzinie każdy chce żebym wybrała jego imię

Bo przecież po dziadku, babci, cioci, bracie... itd itp. Więc posypały się propozycje Bronków, Bożen, Krystyn Eugeniuszy.... Chyba pójdę na kompromis i powiem, że drugie imię takie może być
dzisiaj miałam dość udany początek dnia haha, otworzyłam oczy i ujrzałam mojego pasierba nade mną, jakieś 4 cm... patrzył jak śpię... czekał aż się obudzę żeby spytać czy może dostać tablet...
dziewczyny, urwanie głowy z tym tabletem. chłopak ma 4 lata i już kwadratowe oczy od tygodnia. u mojej kuzynki siedzi pol dnia na xboxie, meczy króliki i koty... na szczęście już jutro wracamy do domu i elektronika się skończy i zacznie się szkoła i malowanie, budowanie z klocków etc.
ale wracając do mojego początku dnia.
Wstałam, zrobiłam śniadanie dla wszystkich... dla siebie oczywiście śledzie w śmietanie z lodówki wygrzebałam bo moje chłopaki nie jedzą takich rarytasów...
Ale mój m stwierdził, że może by małemu dać spróbować bo przecież on lubi ryby....
No i dałam... Nigdy w życiu nie widziałam serii takich min... zrobił się blady, zaczęło go szarpać i prawie puścił pawia na stół. niestety śledzie nie dla niego haha. ubaw miałam po pachy bo kilka tygodni temu dałam mu spróbować śledzie i się zajadał, nie wiem co się stało tym razem.

A to moja cała banda

Ale ju niedługo będziemy mieć przewagę w ludziach