pumelova
Fanka BB :)
Domyslilam siePumelova - no ja tez![]()
Ewella90 ja zaczelam czuć tak pewniej z dnia na dzień, w zeszłym tygodniu. Prawie codziennie. Tez na poczatku nie bylam pewna czy to to ale teraz juz wiem na pewno
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Domyslilam siePumelova - no ja tez![]()
W pierwszej ciąży poczułam w 22tc, teraz w drugiej w 18 tc i stają się coraz częstsze dopiero teraz w 19 tcDziewczyny przepisy rewelka! Tez wszystko mam juz w notatniku![]()
Ale mam pytanie z innej beczki..
Lekarz dopiero 21.02 a ja tu tak czytam o tych Waszych ruchach dzieciaczków i zaczynam sie martwić![]()
Czaaaaasem wieczorem cos tam mi zabulgocze (pierwsza ciąża wiec myśle ze TO jest TO)
Ale mocne kopniaki to to na pewno nie są.. jestem dzis 19 a jutro wchodzę w 20tydzien.. powiedzcie czy mam sie martwić? Moze któraś z was jednak tez te ruchy ma bardzo znikome ?? Podzielcie sie informacjami bo zwariuje do wizyty
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
witamyDzień dobry Dziewczyny. Dołączam późno, ale wcześniej nawet nie pomyślałam. To moja pierwsza ciąża. Termin z om to 3 lipca, termin z usg 14 lipca. Ma ostatniej wizycie w 17 tyg. pani doktor oszacowała wagę dzidziusia na 220 gramów i wstępnie powiedziała, że to dziewczynka. Odczuwam już pierwsze nieśmiałe kopniaczki, brzuch rośnie, ubranek przybywa. Dbamy i czekamyPozdrawiam.
Pumelova dziękitak będzie
Pozytywne nastawienie w tych dniach musze mieć i czymś zajmować głowę bo dopada mnie taki smutny nastrój z wydarzeniem z tamtego roku co poronilam akurat 14tego i jestem taka cały czas zamyslona... Ale cały czas się upominam żeby mieć pozytywne nastawienie bo jest dobrze![]()