Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki żeby się podniosłoDziewczynki ja po wizycie. Mam lozysko przodujace,ale gin mowil ze jeszcze sie powinno podniesc. Pozatym reszta wynikow ok. Nadal jest synus [emoji5]
Lilith zdrowka dla Dexa [emoji8]
Teczowa super ze juz sie poprawilo [emoji18]
![]()
trzymam kciuki za echo :*Dbaj o siebie kochana
Gratuluję udanej wizyty
Dziewczyny jutro mam to echo serca i swoją wizytę mega stres obym dziś zasneła...
Maziajka jak mała jest córcia za mało waży czy wymiary się jej nie zgadzają?
Hemoroidy kto zna złoty środek he dzisiaj z bólu nie mogę wytrzymać![]()
Ja mam wyniki jeszcze w normie ale to wynika z tego że przed ciążą wiele wskaźników miałam w górnych granicach normy a teraz mam w dolnych.Ja też wyjątkowo musiałam się zdrzemnąć a nigdy tego nie robię po południu.
Co do wyników badań... hmm... zadziwia mnie to, że u jednych ciężarówek wszystko idealnie a u innych nie. Jecie witaminki dla kobiet w ciąży?
Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom
To tak samobo tu w UK miałam robione badanie 19 stycznia na zespol Downa, Edwardsa i Patau. A 24 lutego mam jakby skan pokazujący, czy każda część dzidziusia rozwija się prawidłowo
U mnie jest bardzo podobnie..ale podczas tego skanu mogą wykryć takie nieprawidłowości jak zespół downabo tu w UK miałam robione badanie 19 stycznia na zespol Downa, Edwardsa i Patau. A 24 lutego mam jakby skan pokazujący, czy każda część dzidziusia rozwija się prawidłowo