Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam kciuki żeby się podniosłoDziewczynki ja po wizycie. Mam lozysko przodujace,ale gin mowil ze jeszcze sie powinno podniesc. Pozatym reszta wynikow ok. Nadal jest synus [emoji5]
Lilith zdrowka dla Dexa [emoji8]
Teczowa super ze juz sie poprawilo [emoji18]
![]()
trzymam kciuki za echo :*Dbaj o siebie kochana
Gratuluję udanej wizyty
Dziewczyny jutro mam to echo serca i swoją wizytę mega stres obym dziś zasneła...
Maziajka jak mała jest córcia za mało waży czy wymiary się jej nie zgadzają?
Hemoroidy kto zna złoty środek he dzisiaj z bólu nie mogę wytrzymać![]()
Ja mam wyniki jeszcze w normie ale to wynika z tego że przed ciążą wiele wskaźników miałam w górnych granicach normy a teraz mam w dolnych.Ja też wyjątkowo musiałam się zdrzemnąć a nigdy tego nie robię po południu.
Co do wyników badań... hmm... zadziwia mnie to, że u jednych ciężarówek wszystko idealnie a u innych nie. Jecie witaminki dla kobiet w ciąży?
Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom
To tak samobo tu w UK miałam robione badanie 19 stycznia na zespol Downa, Edwardsa i Patau. A 24 lutego mam jakby skan pokazujący, czy każda część dzidziusia rozwija się prawidłowo
U mnie jest bardzo podobnie..ale podczas tego skanu mogą wykryć takie nieprawidłowości jak zespół downabo tu w UK miałam robione badanie 19 stycznia na zespol Downa, Edwardsa i Patau. A 24 lutego mam jakby skan pokazujący, czy każda część dzidziusia rozwija się prawidłowo