Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@ewcia3004 możesz jak co spróbować żeby ci podał nazwę leku i dawkowanie dokładnie i pójść do apteki-czasem się tam litują powiesz w jakiej jesteś sytuacji i czasem wydadzą lek od razu i tylko każą donieść receptę jak tylko ją dostaniesz. Nie jest to regułą ale zdarza się że apteka się zgadza na coś takiego.
Ewa a na tym wymazie tzn na wyniku nie jest napisane na jaki lek bakteria jest wrażliwa?
Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom
Mamusia Muminka, mam identyczny album jak z linka dla pierwszej córy i jest super!Polecam bardzo, bo wspomnienia są ulotne... Cora uwielbia go oglądać i o wszystko wypytuje
dla drugiej córeczki rozgladalam się już i kupię albo taki sam albo:
Link do: Mój pierwszy album Dziewczynka
Ewcia3004 dobrze że masz kontakt ze swoim gin i że poda jaki lek zażywać, to dobry pomysł żeby pójsc do rodzinnego, w końcu tylko po receptę. Wiem że takie rzeczy są bardzo stresujące, dobrze że masz fajnego lekarza, który odpowiada nawet na urlopie na smsy. Dobrze że zrobiłaś badania i że zostało wykryte i można wdrożyć leczenie.
Truskawka u nas córeczka nie chciała początkowo siadać na nocnik i to był największy problem. Jak już nauczyła się do nocnika, to od razu odstawilismy pieluchę na noc i w nocy nie zsikiwala się w ogóle (sama nie wiem jak to robiła). Natomiast miała 2 razy taki nawrót sikania, sikala gdzie stała dosłownie, jakby nie czuła że chce (nawet robilam badanie moczu, bo myslalam że to w tym kierunku). Oczywiście nie krzyczałam na nią, tylko mówiłam, że to nic, że każdemu może się zdarzyć. Myślę że to było związane z jakimiś stresami, które przeżywała (np przedszkole? To było ok 3-3,5 lat). Wrócilam wtedy do czytania takiej śmiesznej książeczki "nocnik nad nocnikami dziewczynka" (jest też wersja dla chłopców) i po jakimś tygodniu-dwoch to sikanie gdzie popadnie przechodzilo. Nie zakładałam juz pieluchy jak miala te okresy posikiwania (bo to byłby regres), tylko pralam na potęgę
![]()
Teczowa kurcze ale sie pprobilo dobrze ze wszystko juz ok z Wami:-)
Ewcia udalo sie zalatwic leki:-)
A ja po wizycie mala jest dalej mala moja gin potwierdzila dzis.Jeszcze tydzien temu byla posladkowo dzis juz jest glowka w dol.Szyjka mega dluuuuga wszystko ok:-) no i nie wiem chyba maja wage zepsuta[emoji14]3kg + szooook!tylko hemoglobina mi pociala miesiac temu 12.4 teraz 10.3....fuck.
![]()
To rękę możemy sobie podać w sprawie "naturalizacji"Kasia- ja tylko siemie lnianeja z tych wariatow co raczej naturalne witaminy itp
![]()
Katanka tylko tyle że do jajecznicy kruszysz chlebek albo bułeczke
Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom
Nigdy młodej nie robiłam jajecznicy z wkruszonym chlebkiem czy bułką - może i ja spróbuję, bo takiej tradycyjnej nie chce zjeść [emoji19]Aha, myslalam, ze cos ala grzanki sie robi![]()
Ciekawe;-)
Gratuluję udanej wizyty [emoji5]. Łożyskiem póki co się nie przejmuj [emoji6]Dziewczynki ja po wizycie. Mam lozysko przodujace,ale gin mowil ze jeszcze sie powinno podniesc. Pozatym reszta wynikow ok. Nadal jest synus [emoji5]
Lilith zdrowka dla Dexa [emoji8]
Teczowa super ze juz sie poprawilo [emoji18]
![]()
U nas najczęściej podaje się od główki po pupę, a u Was całościowo [emoji6]ostatnio mnie zastanawia wzrost dzidziusia hehe Bo w polskich zródłach pisze, że w tym tyg maluszek osiąga ok 15cm a w angielskich, że 25Może polski to skurczony a angielski rozkurczony??
![]()
Jejjj, ale mi piękne czasy przypomniałas. Moja babcia i mama (aczkolwiek babcia zdecydowanie częściej) robiła młoda pokrzywe duszona z czosnkiem, lubczykiem, jajkami (wcześniej ugotowanymi na twardo i pokrojonymi w kosteczke) z dodatkiem śmietany, do tego ziemniaczki i jakiś kotlecik.Abed dzieki ale chyba pokrzywy nie dam rady pamietam jak za dziecka ogladalam 5-10-15 i tam.mowil ze zdrowe jest jedzenie pokrzywy i sie tak najadlam ze tydzien mnie trzymaly wymioty maskra do teraz uraz mamna sam zapach pokrzyw.
Kasia tez mam niesteyu
Taka urode ostatnio tez krew z nosa mi sie puszcza i to dosc mocno wiec sie pogorsza..
Tymuniek moja mala wychodzi o jakis tydzien starsza:-)
Liuli.mam.nadzieje ze sie podniesie! U mnie w poprzedniej ciazy tak bylo.
Dziewczynki trzymam kciiki za jutrzejsze wizyty!!!
![]()