Hejka, witam się walentynkowo [emoji172]
Odnośnie ruchów to ja w pierwszej około 20 poczułam, natomiast w tej ciąży juz w 17 tygodniu było bulgotanie,a od 20 to już regularne kopniaczki i na leżąco i na siedząco i w pracy, w aucie. .wszędzie a po słodkim szczególnie , więc cierpliwości dziewczyny, doczekacie się napewno [emoji6]
Odpieluchowac Filipka pomogły mi panie ze żłobka, hmmm głównie one zrobiły większość roboty, miał rok i 9 miesięcy jak poszedł do żłobka i zapytałam czy pomogą ... na drugi dzień kazały mi przynieść 10 par majteczek i w weekendy się nie poddawać [emoji6][emoji6] i bardzo szybko i bez bólu udało się odstawić pampersy . Dodatkowo u mnie tak hal u Lilith. ... Fifi nie tolerowal nawet kropelki ba majteczkach [emoji38]
Ewella90 uwielbiam takie ramkowe ściany, po remoncie tez się wezmę za uzupełnianie swojej mini ścianki. ..
Tęczowa89 o kurcze to biedaku się pomeczylas, zdrówka kochana
Maziajka,Liluli gratuluję udanych wizyt
Lilith ,Kika zdrówka dzieciakom
Anita witaj
Waga .... dokładnie 20 tydzień i 5 dni miałam na polowkowym 4kg na plusie, startowalam z 59,5, ale ja podchodzę do tego na luzie ,po pierwszej szybko pozbywalam się nadmiaru
Wendy83 gratuluję kopniaczkow
ŻonaGraja o losie. . . . . współczuję bardzo i trzymam kciuki za Was
Wizytujacym powodzenia i czekamy na dobre wieści
Na polowkowym usg podnioslam temat porodu i poczułam ulgę .... jak nie będę chciała próbować naturalnie to na cesarke od 20 czerwca mogę się nastawiać i jak coś to najbardziej realny termin to 22 czerwca urodziny mojej mamy ot tak w prezencie [emoji6] najważniejsze że moja ginka przedstawiła mi opcje bez żadnego nacisku
Dziewczyny czy macie zamiar oddać krew pepowinowa do banku komórek macierzystych, orientowalyscie się już w temacie ?ja właśnie muszę się zakręcić za tym,ale może już coś wiecie [emoji6]
Imię. ... mój mąż i synek juz są nastawieni na Mikołaja na maksa ,jeszcze aprobata ze strony rodzinki męża to wygląda jakby klamka zapadła , mi też się podoba i juz nawet nieśmiało tak mojego synka w brzuszku nazywam , ale ....... mojej mamie się nie podoba i mówi a ze to jeszcze tyle czasu ,że ma nadzieję, że się nam odmieni , babcia to w ogóle skomentowała, że skrzywdze dziecko ,bo to się kojarzy jej z Korwin Mikke [emoji34] mimo że to nie ma nic wspólnego i tak mi jakoś przykro [emoji22] i sama nie wiem. Mieliśmy dwa imiona Bartek był jeszcze i to było bardziej akceptowane powiedzmy przez społeczeństwo, ale juz mamy małego Bartka w rodzinie, aj dobra bo smutno mi znów, pewnie to hormony [emoji53]
Dobra a teraz dla Was walentynkowa alpejska herbatka, mój zamiennik zamiast grzanca [emoji169][emoji172][emoji171][emoji173]