Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie... raz byłam na pasemkach i moja fryzjerka powiedziała, że tylko mi zrobi z wierzchu bo i tak tyc pod spodem nie będzie widać. Zgodziłam się i byłam zadowolona. Następnym razem poszłam na balejaż ale, że moja Aga była zajęta to ten balejaż robiła mi inna Pani. I wtedy sobie zdałam sprawę, że te pierwsze pasemka to było odwalenie chały - mam baardzo dużo włosów i pewnie nie chciało jej się aż tyle tych pasemek robić. Za to ta nowa pani zajęła się mną tak pieczołowicie , że po 3,5 gdz miałam dośćKasia_831 powiem Ci, że pasemka będę robiła tam pierwszy razbo wcześniej chodzilam gdzie indziej długo super robiły dopóki nie okazało się ze pod spodem miałam dziury nie zrobionych pasemek.
Od roku mam blond - zbierałam się na ten kolor 10 lat Tak Maziajka - zostaje Kalina [emoji3]. Dzisiaj jeszcze tak proforma zapytałam M czy szukamy jeszcze innego imienia, ale po 3 sekundach oboje zaczęliśmy się śmiać, i stwierdziliśmy, że nie ma sensu [emoji6]Aga gratulacje ! Bedzie Kalinka? U nas jak jeszcze kiedys sie trzecie przytrafi i bedzie laska ro tez bedzie Kalina.
Megan jak po wizycie?
![]()