Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
TAK!!! to się nazywało biokap tylko chyba inaczej się pisałoDziewczyny co do farbowania włosów to można w ciazy farbować, nawet mama ginekolog kilka razy o tym pisała, tak samo hybrydy, natomiast do cc trzeba mieć niepomalowane paznokcie
Kasia831 moze farba biokap? Albo herbatint, jednak z farbami z henna/ziołowymi trzeba uważać, nie da sie ich zdekoloryzowac![]()
Ja stosowałam jeden i drugi ale szczerze wielkiej różnicy nie widziałam. Lena nie była alergikiem więc i z tym nie miałam problemu więc kupowałam co było w promocjiA ja mam pytanie do dziewczyn, które mają już dzieci.
Macie porównanie między proszkiem lovela a jelp?
No to super, że synuś został synusiem i niestety współczuję zakazu seksu. Czego to się nie robi dla maluszkaJezu wybaczcie ze dopiero teraz ale jak myslalam ze bede miec fajny , spokojny dzien , tak z przychodni wyszlam dopiero o 17.. Na swoja kolej czekalam poltorej godziny .. Pozniej w rozjezdzie i teraz usiadlampotwierdził sie synuś [emoji170] pięknie bylo jajeczka widac , wazy 380 g[emoji14]
Ale za to ja mam zakaz seksów , dostalam luteine 100 2x1 i magnez 3x1macica mi sie stawia czy jak to tam sie nazywa ,w sumie wiedzialam ze cos jest z nia nie tak i szyjka 48mm takze tak to wyglada[emoji14]teraz jak robilam siku to pare kropek krwi bylo ale wydaje mi sie ze to po badaniu bo badal recznie a potem jeszcze usg robil dopochwowo zeby ta szyjke zobaczyć
i w sumie wydaje mi sie jakby ta krew byla przy samym wejsciu a nie ze ze śluzem
i tyle
mam nadzieje ze jak pojde znowu siku to juz tej krwi nie bedzie[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom