Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem co ja myślę ale historia mojej przyjaciółki była taka że nabyła te pieluszki, dla niej być eko jest bardzo ważne itd i szybko przeszła na "zwykłe" że względu na wygodę właśnie. A ona dość zdeterminowana w tej kwestii jest więc chyba to musiało być mega niewygodneDziewczyny co myślicie o pieluszkach wielorazowych ( otulacz i wkład) ? Przyznam się że niedawno o nich dowiedziałam się. Kupiłam 5 sztuk...Zaletą tych pieluch to to że są eko i zdrowsze dla dzidzi. No a wadą trzeba prać i przeciekają. Tak myślę że w domu będę używać wielorazowe a jednorazówki na noc i poza domem.
No to właśnie z medycznego punktu widzenia to zależy od pacjentki indywidualnie co jest lepszeNo tak logiczne, ze glownym wyznacznikiem jest kwestia dlaczego zostala wykonana pierwsza cesarka... Ale pytanie postawione czysto teoretycznie ;-) wiec nie zaglebiam sie w szczegoly, tylko chodzi mi bardziej o teorie z medycznego punktu widzenia...:-)
Częste i długie będą szkodzić, jednorazowe na kilka godzin nieLaseczki szybkie pytanie bo zaraz wychodzę i sie ubieram - wcislam na siebie nie ciążowe grube rajstopy, naciagnelam pod biust ale są obcisle - szkodzi to jakos dziecku? Mam wrażenie ze mnie uciskaja cale ale caly dzień chodziłam w majtkach
Edit: Dobra znalazłam takie co mniej cisną![]()