Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jaki masz rozmiar? Bo ja 3 i nie umiem ich na siebie wcisnąć, mogę Ci oddaćKasiulka ale zazdroszcze basenu aaaaaa oszalejetymbardziej jak jeszcze cieplej sie zrobi[emoji14]
Co do ciożowych rajstop to zakupiłam w rossmanie i sa okej[emoji14]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A przy okazji na wizycie było wszystko ok. Dzidziusie leza poprzecznie. Pierwszy chlopak a drugie moze dziewczynka-okaze sie w marcu albo na kolejnych badaniach u gin lub juz na prenatalnych.Ważne że jest ok.
Szyjka długa i twarda?! Myslalam ze max dla szyjki to 4. A na zdjęciu mam długość 4.89- może być aż taka?
Ale i tak najlepsze było pobranie krwi-pani już plasterek przykleila i już wstałam żeby wyjść a tu coś mi leci.... A z ręki(gdzie mnie kula) krew prawie ciurkiem leci.... No to jeszcze troszkę posiedzialam-ale strachu się najadly-bardziej przejęte byly ode mnie
Dobranoc mile panie![]()
Wlasnie do mnie doszlo ze napisalam ciOżowe [emoji23][emoji23] juz za bardzo zmeczona jestem haha mam 4Jaki masz rozmiar? Bo ja 3 i nie umiem ich na siebie wcisnąć, mogę Ci oddaćna pewno jesteś chudsza ale wyzsza to nie wiem:>
Gratki po wizycieja tak kiedyś miałam ze za krótko trzymałam wacik, ubrałam się i w aucie poczułam ze mam rękę mokra, wszystko do prania
![]()