Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej ....jestem i mnie nie ma na razie nieprzytomna i niedowierzająca przed momentem odebrałam wyniki bety: 834 , wątpliwości raczej już żadnych nie mam i Maziajka- masz rację będę lipcówką - ale wczoraj to chyba z szoku nawet przeliczyć wszystkiego dobrze nie potrafiłam
Trzymam kciuki za Was wszystkie, za badania, wizyty, usg....
ja jutro też pewnie popędzę na wizytę ... Tylko czy mnie ktoś obudzi- bo rejestracja od 7 a wypada być nawet pół godziny przed... niestety miejsc "telefonicznych" nie mają do końca przyszłego tygodnia !
ps. czy któraś wie jak odzyskać hasło do starego konta ? zmieniłam maila i chyba jest już to niemożliwe a 7 lat temu przesiedzialam tu mnóstwo czasu... kiedy jeszcze byłam w pierwszej ciąży...
Cześć Dziewczyny !
Chciałam się nieśmiało dołączyć do grona Lipcówek :-) termin wypada mi na 5 lipca.
To moja trzecia ciąża, mam córkę 11 letnią i synka 2,5 roku.
Na razie trochę w to nie wierzę, we wtorek zrobiłam test i dwie kreski wyszły jak malowane :-) do lekarza się wybiorę jak znajdę czas, a że z synem dotarłam na pierwszą wizytę w czwartym miesiącu, to może to trochę potrwać za to od razu poznałam płeć!
Pozdrawiam Was gorąco, muszę jeszcze doczytać co napisałyscie do tej pory, no i zdrówka życzę wszystkim!