Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
super! gratulacje!!Byłam na usgna ten moment wszytko dobrze, z wielkości wychodzi 6+1
![]()
ufff.... troche mnie uspokoiłaś.@arrow92 nic się nie smuć i mnie też nic w I ciąży też tak miałam poza kotlowaniem się lekkim w brzuchu
Mam pytanie dla tych z Was które były już u lekarzy co Wam zalecił jako suplementacje w I trymestrze? Ja biorę non stop folik Ale już mi się kończy i nie wiem czy zacząć np.Femibion 1
Buziaki miłego dzionka![]()
Co do powrotu do czasów maluszkowych - moja dopiero po 3 roku życia zaczęła przesypiac cale noce. Do 4 roku bez butli nie zasypiala. Alw generalnie w dzień nam wszystko wynagradzala - aniołek...i wszystko szlag trafił po 5 roku życia - z aniołka zrobił się szatan [emoji34] [emoji6]. Kombinuje tak..ze ledwo nadazamy za nią. Nawet w szkole potrafi sobie życie ułatwić (sprawdziany to już w ogóle [emoji6]) - jej Pani zachwycona tym, ze potrafi myśleć i wybrnąć z niewygodnych sytuacji... Ale wiesz szkoła to szkoła, a w domu z kolei inna bajka.
Przykład: Zobacz załącznik 784516
Żadne z dzieci nie wpadło na pomysł by płocie zamienić na rybki [emoji6]
W pracy też nie powiedziałam jeszcze... A przydałoby się do 2 tygodni to zrobić. Na badania chciałabym pójść początkiem grudnia, a pracodawca jest w obowiązku zwolnić mnie na nie (nie będę wykorzystywala urlopu). Początkiem stycznia chyba pojadę na prenatalne - a to będzie ok. 70 km od mojej miejscowości, więc też mi pół dnia zejdzie.
A z jedzeniem zaczyna mi się normowac [emoji14]. Jedynie do południa nie szaleje i jem swój stały zestaw. A po pracy już jest ok.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam na usgna ten moment wszytko dobrze, z wielkości wychodzi 6+1
![]()
w jakim tempie bił serduszka waszych fasolek
U mnie było 6tc1dz i było 117 na minutę
Polka moja gin z tych przeciwnych brania czegolwiek przed 12 tc i kazala tylko folik brac wlasnie.
Karolina u mnie 6t4d bilo 128.
Zonograja to Ty jeszcze szalejesz z jedzeniem widze ja to tylko bulki ,ziemniaki,ser , makron z serem bialym, i pierogi z jagodami...z owocow pomarancze, winogrina i banany.A do picia herbata z dziekiej rozy i woda.W zasadzie to cala moja dieta.Ewentualnie jakies lody zjem albo cos slodkiego niezdrowego zelki, landryny.
![]()

Zdolniacha twoj synek, moja jest poltora roku starsza i z numerami swietnie daje rade ale alfabetu nie zna, nawet na litery mowi ze to numerkiWitam nowa mamę i gratki!!
Aninek ale on zrobić usg czy to jak gp?? trzymam kciuki.
Teraz tylko podgladowo jestem bo zbieram stare zabawki syna póki jest w przedszkolu. syn ma teraz 2 lata i 3m i w sumie radzimy sobie z większością wyskokow. On jest taki mega kumaty.. od kilku miesięcy umie liczyć do ponad 10, zna pełny alfabet, czyta proste wyrazy typu Cat, dog.. rok temu zaczal jeździć na rowerku biegowym.. i myśli.. śmiesznie to brzmi ale on myśli mimomwieku nim coś zrobi., zupełne pdzeciwienstwo Judi która pierw robiła a potem krzyk haha.
Misia dwójką dzieci wychowana na tgch książkach i bardzo mi to życie ukatwilo.. sproboj.
Mam zuoke chińska..Tylko to przelkne..