Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi też mówi, że to się może powtórzyć Tymbardziej że teraz leczę się na nadciśnienie tętnicze.Hej dziewczyny
Co do zwolnien to ja tez dostałam, mimo, ze nawet zarodka nie było widac, zwolnienie z kodem B. ale u mnie lekarz sie chyba bał, zreszta ciaza zagrozona.
Co do pobierania krwi to jestem weteranka, w pierwszej ciazy trafiłam przy porodzie na oiom, wiec krew ze 2 razy dziennie przez 10 dni, pozniej sie leczyłam i tez non stop krew. Teraz leczenie od roku czasu zeby zajsc w ciaze wiec krew tez non stop, smieje sie, ze zyly pokute jak u narkomanki, tym bardziej, ze zawsze daje z lewej ręki, z prawej duzo bardziej mnie boli.
Jezuu u mnie jutro wizyta, wiec juz dzis poł nocy nie spałam, teraz rece mi sie trzesą, jeszcze siedze z młodym w domu i nie mam opieki na jutro dla dziecka :/ ale napewno nie wytrzymam dluzej i nie bede przekadac wizyty chocbym miala jutro młodego do gina targac.
Morela87 czyli miałas gestoze tak jak ja. U mnie tez białkomocz, mega obrzek- ponad 5 kg wody uzbierałam. Cisnienie 220/100, od razu cc i oiom. Mnie lekarz mowi, ze to sie napewno drugi raz powtórzy :/ w ogole odradzal mi druga ciaze wlasnie z tego względu.
Ja w 9 mscMorela, Truskawka w którym tygodniu rodzilyscie przez gestoze. Nie wiem czy tak koniecznie, moje 2 koleżanki miały w pierwszych ciążach w drugich sie nie powtórzyło