Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hmm to moze po jutrzejszym usg jak bedzie wszystko dobrze to tez sie skusze juz na jakies ciazowe spodnie, bo przypuszczam, ze za 2 tygodnie juz napewno nie zapne sie w pasie. a z jakiej firmy kupowalas? ja w 1szej ciazy mialam jedne z hm a drugie z happy mum.

Dziekuje, Wiesz co czuje sie nad wyraz dobrze. Nie mam plamien a w kazdej ciazy mialam. Mam tylko hustawski nastrojow, szybko sie mecze, poza tym bol piersi i brzuch mnie boli, ciagnie, zwlaszcza przy gwaltownych ruchach.Doczytuje
Spodnie od dawna mam ciążowe. mam z pasem, mam z bicznymi gumkamj, na brzuch szerokie skiny welurowe i cieniutkie ale to po starszej ciazy. za dwa tygodnie mam genetyke i kupie sobie w prezencid legginsy ale ocieplane na brzuch. na zimę mam płaszcz i wszystkie buty wysokie wiec idealne a ciellutkie bo zwykle są za zimne.
Po domu noszę dresy
Z testem nie szaleje, na mnie to nie działa a bawić mi się w to nie chce.
W 15tc idę na scan konkretnie sprawdzający Płeć. mam piękne zdjęcia poprzednich, gdzie gołym okiem widać co tojeszcze 4 tyg dam radę akurat prezent na nowy rok haha.
Samotnaja a pytalam o Ciebie. to znowu kciuki trzymamy. jak się czujesz??
Doczytalam.
Dziś w końcu skonczykam ogarnianie i jestem mega zadowllona. cała chata zrobiona, tona kwiatów, zwierzaków.. prania prasowania. obiad. zostały tylko mufinki marcepanowe z żurawina ale to ekspres przed obiadem![]()
Powodzenia.Dziewczyny przelozyli mi wizytę na dzisiaj na 18 a nie jutro. trzymajcie za mnie![]()