Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzieki dziewczyny, nadzieja umiera ponoc ostatnia ;-) dam jutro znac, niezaleznie od diagnozy.
Ja w innym miejscu mam lekarza prowadzącego i wizyta za tydzień także mi wyjaśni pewnie co i jakMegan22 - uwierz są gorsze bakterie, które mogą przytrafić ci się w ciążyJeżeli lekarz podejmie się leczenia to dostaniesz antybiotyk i lada chwila nie będzie po dziadostwie śladu.
Walczyłam z gorszym syfem i po dzisiejszych wynikach okazuje się, że wygrałamLekarz nie wytłumaczył Ci co to za bakterie?
Nie ma sensu się tym przejmować, napewno wszystko będzie dobrze, szkoda twoich nerwów! Uspokój się dla fasolki![]()
Mowisz, ze streptoscocus grozne? ja ja mam i tej bakterii ponoc jest sie nosicielem. pytalam kilki lekarzy i mi mowili, ze tego sie nie leczy... tylko przy porodzie daje sie antybiotyk, zeby dziecko sie nie zarazilo.Ja w innym miejscu mam lekarza prowadzącego i wizyta za tydzień także mi wyjaśni pewnie co i jaktu mi dali te wyniki i tyle ;p to mnie pocieszylas .. Ja teraz mam taki czas ze wszystko doprowadza mnie do placzu a ze wzielam sie za czytanie w internecie jakie to moze byc grozne dla dzidziusia ( ta druga bakteria ) to sie podlamałam:/ Ale ok juz powoli sie uspokajam
dziekuje za odpowiedz :*
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No wyczytalam wlasnie ze grozne bo moze przedostac sie do plodu i wlasnie dziecko moze sie zarazic przy porodzie , ale juz doczytalam ze przed porodem sie daje antybiotyki i tyle .. A badania na obecnosc tej bakterii robi sie chyba w 35-37 tyg ciazuMowisz, ze streptoscocus grozne? ja ja mam i tej bakterii ponoc jest sie nosicielem. pytalam kilki lekarzy i mi mowili, ze tego sie nie leczy... tylko przy porodzie daje sie antybiotyk, zeby dziecko sie nie zarazilo.
A grzybki to na pewno lekarz szybko wyleczy... jesli lubisz slodycze to proponuje zrezygnowac, bo to rewelacyjna pozywka dla candidi.