reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe mamy 2017

Mam w dupie to co o mnie myślisz ale jak oczerniasz ludzi oficjalnie to już mnie wkurza. Jeśli masz takie zdanie o nas to spadaj stąd w podskokach.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Yyy...

Może Ani się nie spodobało jak nikt nie pochwalił jej pomysłu z wakacjami?
Zresztą mniejsza z tym. Nie ma co siać zamętu przez jedną osobę...
I dziewczyny nie odpowiadajmy na zaczepki, a nadal tu będzie spokój...

Ktos tu się obraził a ja nie zdążyłam doczytać o co :D można wyrazić swoje zdanie ale czemu od razu wszystkich obrażasz Ania@?

Samotnaja bardzo mi przykro :(

Hej dziewczyny. Chciałam się pożegnać. Niestety dzisiaj rano trafiłam do szpitala. Mojego malucha już nie ma.
Jestem po zabiegu.
Życzę wam spokoju i szczęśliwego rozwiązania.

hchy3e3k0ot2nxfe.png
Jejku tak mi przykro. Nie wiem co napisać, wiem , że cokolwiek to będzie i tak nie pomoże :(

Trzymaj się proszę i walcz dalej :*:*:*

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Wystarczająco żeby spłukać z forum "brudy" takie jak Ty.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png
Właśnie opisałaś całe swoje zachowanie i kulturę, niech teraz wszyscy przeczytają ti i sami odpowiedzą sobie na pytanie czemu jest tu nieprzyjemnie. Czytając jak nazywasz ludzi brudami, żal mi jest twoich dzieci. To naprawdę przykre, dorośnij dziewczyno!

Do góry