wczoraj oglądałam Uwagę na tvn, chyba to była Uwaga..hmm... w każdym bądz razie było o kobiecie, która urodziła martwe dziecko na korytarzu na oddziale i nikt jej nie pomógł...8 osób poszło do zwolnienia. Nie wiem co to ma być, jakiś brak empatii związany z latami pracy czy co? Jak zwykle podchodzę do róznych newsów z rezerwą tak to mnie zbulwersowało, może dlatego, że sama jestem w ciąży...
reklama
No ja też jakoś teraz nie mam parcia w tym kierunku [emoji6][emoji1].Fajnie...ja jestem jakas inna, w ogole w ciazy nie mam ochoty na seks... Moze to w glowie gdzies siedzi, bo tez zakaz jest, ale nawet mnie nie ciagnie:-(
Dobrze wiedzieć [emoji5]. Dzięki [emoji3]Teraz jest mleczko do prania z loveli. Kupiłam za 14.99 w Tesco![]()
![]()
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Mega, gratuluję Synusia :-)
Co do wstrzemięźliwosci, da się wytrzymać
od początku mamy zakaz
Morela, o! Zapomniałam o jeleniu ;-)
Ja z Mikośkiem używałam lovele do 3 lat, ale ostatnio spotkałam się z opinią, że jelp lepiej dopiera stąd moje pytanie :-)
Co do wstrzemięźliwosci, da się wytrzymać
Morela, o! Zapomniałam o jeleniu ;-)
Ja z Mikośkiem używałam lovele do 3 lat, ale ostatnio spotkałam się z opinią, że jelp lepiej dopiera stąd moje pytanie :-)
zresztą jak w zeszłym roku miałam wywoływane poronienie to sama się przekonałam jakie to okropne gdy ci się wydaje , że zaraz się wykończysz a innych ***** to interesuje. Ale co dziwne, inne oddziały w tym samym szpitalu są naprawdę ok, tylko ta patologia i porodówka.
U mnie tez dwie coreczki bedaDziekuje Karo [emoji5].
No fakt, póki co Nam dwóm tak wyszło [emoji3].
Równie mocno byłabym zadowolona z chłopaka - w poniedziałek lub środę idę do swojej gin i ciekawa jestem czy Ona też już coś powie/potwierdzi [emoji6].
A powiedz mi.. Kiedy Ty dokładnie masz urodziny? Imprezę robicie wspólna, Twój mąż miał urodziny w ubiegłym tygodniu... A jak jest z Tobą? (bo tak cicho siedzisz [emoji6][emoji14])

Morela_87
Fanka BB :)
Spoko ja też nie przepadam za proszkami, będę stosować to mleczko albo te kapsułki też chyba z loveli jak tanio dostanę.No ja też jakoś teraz nie mam parcia w tym kierunku [emoji6][emoji1].
Dobrze wiedzieć [emoji5]. Dzięki [emoji3]

A ja mam pytanie do dziewczyn, które mają już dzieci.
Macie porównanie między proszkiem lovela a jelp?
Proszek jelp dla mnie w ogole nie ma zapachu, lovela ma (delikatny) zapach, dopieraja podobnie (a odplamiacz lovela wcale nie odplamia

Ewcia jelp ma trochę lepszy skład. Zerknij na sroka o. Ja uzeylam tylko loveli, Grześ wygrał niby zapas roczny proszków a mielismy na dwa lata
Nika ja polecam zwłaszcza w szpitalu, w którym masz zamiar rodzic.
Megan cieszę sie, ze maluszek ma sie dobrze!
Uważaj na siebie! Możesz pracować?
Nika ja polecam zwłaszcza w szpitalu, w którym masz zamiar rodzic.
Megan cieszę sie, ze maluszek ma sie dobrze!
Uważaj na siebie! Możesz pracować?
reklama
Integral
Fanka BB :)
Megan22 gratuluje synka!!
Ja do szkoly rodzenia wybieram sie za 3 tygodnie. Nigdy nie bylam a slyszalam ze jest fajnie.
Co do seksow.... od poczatku tego trymestru mi sie chce!!! Nie mam dosyc :-) ale, moj R maopory zeby nic mi sie przypadkiem niestalo.
Dzis pierwszy raz, z piec minut temu poczulam to!!! Kopniaka jak sie patrz. A tak dlugo na to czekalam!! :-)
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do szkoly rodzenia wybieram sie za 3 tygodnie. Nigdy nie bylam a slyszalam ze jest fajnie.
Co do seksow.... od poczatku tego trymestru mi sie chce!!! Nie mam dosyc :-) ale, moj R maopory zeby nic mi sie przypadkiem niestalo.
Dzis pierwszy raz, z piec minut temu poczulam to!!! Kopniaka jak sie patrz. A tak dlugo na to czekalam!! :-)
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom