Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przyznam że nie mam jednego sprawdzonego przepisu, każdorazowo wpisuje w Google pączki z serka homogenizowanego i że trzy przepisy miksuje są bardzo podobneAim podeslij mi na pw przepis. Sprobuje je zrobic kiedys [emoji18]
![]()
U mnie coreczka ma od pediatry wit d w kroplach (na recepte), bez recepty chyba sa takie kapsulki.Kasia, nie pisz post pod postem!! Edytuj. Wcześniej po 2 teraz po 4 i jeszcze takie krótkie..
Oo widzę, że już wiesz.. Nie musisz ciągle cytować przecież.
Tez mam od dziecka krzywy kręgosłup i jeszcze plaskostopie miałam. Chodziłam na korekcyjna co za porażka, w uzdrowiskach tez byłam i jeszcze na wdychaniu czegoś jako mdga alergik..
Maziajka, tak nie ale lactovaginal co kilka dni mam, taki w żelu. O to Ci chodzi?
Katanka z ta Wit D dobra rada. Moje dzieci dostają dodatkowo tran. Warto spróbować.
Torty proste i cudne na Moje wypieki są,
Co lubi Twój mąż?? Jakie ciasto chciałabyś zrobić? Biszkopt, ucierane, beze przekladane?? Kruche?
Pumelova dokładnie. Dlatego dla mnie waga czy rozmiar to tylko cyferki. Każdy inaczej wygląda i nie da się dopasować, że tak źle czy niedobrze.
Pociesze Cie, mój zawsze tyje w ciazach ze mnąza to po jest łatwiej, bo w dwójkę się motywumemy.
Pola Wit d jest jeszcze bez recepty. Czy się mylę?
Dawaj jeszcze Wit c w okresie przezienien.
Alex świetna wiadomość, gratuluję!!!
Tłusty czwartek a mi się nie chce nic szykoeac..