Cześć Wam Kochane Babolki [emoji3]
Dzisiaj idę do gina, od soboty cały czas mi się brzuch napina, a wieczorami twardnieje, więc idę to sprawdzić i przebadac (tydzień temu miałam w ramach badań prenatalnych tylko usg.. Więc jakaś taka niepewna jestem).
Bułkaasiu - trzymam Kochana mocno kciukasy za Was [emoji110][emoji110]. Dobrze, że jesteś objęta tak fachową opieką.
Wczorajszy wynik badania był pół na pół - więc nie wiadomo co robić - a ja z całego serducha życzę Ci jedynie pozytywnych-radosnych emocji [emoji8][emoji8][emoji8]. Musi być dobrze!
Wendy - wczoraj zaliczyłam Lidla, i zabrałam gazetki (jakoś nie dotarły wcześniej do mnie [emoji6]). W poniedziałek albo sama polecę z rana, albo w międzyczasie męża wyślę po ten szybkowar [emoji3].
Śliczne też będą pościele - myślę tu akurat o mojej Jadze [emoji6]
Kasiulka - pochwal się swoimi dziełami cukierniczymi [emoji5]. Dwa torty - szacun!
Wszystkiego najlepszego dla Synka [emoji8][emoji8][emoji8]
Tymuniek - czyli Nela? czy też Nelcia jest skrótem innego imienia (mam koleżankę Marcelina - i na nią też wszyscy Nela wołają) [emoji3]. Jakby nie było - bardzo ładnie.
Co do Basi - mój tato chciał mi tak nadać na imię, Mama natomiast chciała mnie nazwać Eulalia, dzięki mojej babci mam imię, z którym dobrze się czuję (mój dziadek miał kiedyś gospodarkę, w której miał kilka koni, i klacz Baske - więc mama podniosła bunt, że nie będę dzieliła imienia z kobyla, natomiast moja babcia postawiła się z tą nieszczęsna Eulalia [emoji1] - nie wiedząc jak później miała by mnie wołać ("Lala"?)
* Też idę w sobotę do fryzjera [emoji6]. I jeszcze nie wiem za bardzo co chce (czy znowu te same 2 kolory, a może jeszcze coś ściąć, ehhh - pewnie pół godziny przed coś się wymyśli)
Alex - czyli dobrze pamiętałam Sare [emoji5]. Ładnie [emoji5]
Lilith - łącze się w bólu zgagowym. Masz już jakiś super sposób na to cholerstwo? Mi chwilowo mietowki/landryny pomagają.
Chybra - Ojjj.. Szykuje Ci się niezły rozpierdziel [emoji1]... Oprócz wymiany instalacji będziecie jeszcze jakieś budowlane roboty prowadzić?
Dobry termin macie - w sumie na sam początek końca sezonu grzewczego [emoji5]
Edit:
Wcześniejszy tekst do Tymuniek, napisałam do Pumelovy, sorrki Dziewczynki [emoji8]