Biorąc pod uwagę że oprócz tego nie mamy nic to finisz jak choleraAim - To Wy już prawie na finiszu z gniadkiem dla Juniora![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Biorąc pod uwagę że oprócz tego nie mamy nic to finisz jak choleraAim - To Wy już prawie na finiszu z gniadkiem dla Juniora![]()

Aim - jak nic? Mówiłaś, że łóżeczko już wybrane, ciuszki nawet babcia zaczyna zbierać, za wózkiem już jezdzicie - jak dla mnie to naprawdę już dużo [emoji6]
Pola - o kurcze... Tos wczoraj gimnastykę przy wysiadaniu zaliczyła. Brałas nospe na te bóle, czy przelezalas go? Nieciekawie z opisu to wyglądało :-(
Dwa miesiące temu podpisałam nową umowę, wrrrr.... Teraz piszę już z nowego, ale przez 10 dni żyłam na jakimś archaicznym sprzęcie tylko do połączeń
Nie wiem, czy to nie z żalu za moim pięknym tel po powrocie tak się rozchorowałam, że gorączka 39 st przez 3 dni non stop. A ja z tych, co nie chorują, więc prawie umarłam. A no to tak, w ten sposób to mamy niemal wszystko już wymyślone co kupimyAim - jak nic? Mówiłaś, że łóżeczko już wybrane, ciuszki nawet babcia zaczyna zbierać, za wózkiem już jezdzicie - jak dla mnie to naprawdę już dużo [emoji6]
Pola - o kurcze... Tos wczoraj gimnastykę przy wysiadaniu zaliczyła. Brałas nospe na te bóle, czy przelezalas go? Nieciekawie z opisu to wyglądało :-(
U małych dzieci często robi się na pleckach te testy.Chybra możesz mu dać wodę, i pojedzcie jak najwcześniej, będzie dobrzeweź koniecznie jedzenie z sobą to za raz po mu dasz. Co do testów u alergologa to zależy jakie masz zlecone, jeśli z krwi to tylko krew pobiorą, jeśli testy skórne to zrobią chyba 10 najpopularniejsztch na skórze, musisz tylko mu mocno trzymać ręce żeby sobie nie zmył kropek