• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2017

Aim - To Wy już prawie na finiszu z gniadkiem dla Juniora
emoji6.png
Biorąc pod uwagę że oprócz tego nie mamy nic to finisz jak cholera :D

reklama
Aim - jak nic? Mówiłaś, że łóżeczko już wybrane, ciuszki nawet babcia zaczyna zbierać, za wózkiem już jezdzicie - jak dla mnie to naprawdę już dużo [emoji6]

Pola - o kurcze... Tos wczoraj gimnastykę przy wysiadaniu zaliczyła. Brałas nospe na te bóle, czy przelezalas go? Nieciekawie z opisu to wyglądało :-(

Hymmm ostatki, byliśmy wczoraj na 1 ur chrześniaka, obżarliśmy się okropnie, a wieczór w domu z synusiem, a taką miałam ochotę na czerwone wino, że szok! :blink:
Mam pytania z innej beki. Czy któreś z Waszych dzieci musiało mieć robiony proteinogram i OB z krwi? My mamy zrobić w wt i niewyobrażam sobie aby robić to na czczo, bo syn mi się zadrze na śmierć:no2:
No i pod koniec marca idziemy do alergologa, nie wiecie czy testy wyglądają tak jak u dorosłych? Jeśli tak to będzie istny armagedon. Sory, ale Internet nic pożytecznego mi nie podsuwa.

Chybra możesz mu dać wodę, i pojedzcie jak najwcześniej, będzie dobrze :) weź koniecznie jedzenie z sobą to za raz po mu dasz. Co do testów u alergologa to zależy jakie masz zlecone, jeśli z krwi to tylko krew pobiorą, jeśli testy skórne to zrobią chyba 10 najpopularniejsztch na skórze, musisz tylko mu mocno trzymać ręce żeby sobie nie zmył kropek

Aim - jak nic? Mówiłaś, że łóżeczko już wybrane, ciuszki nawet babcia zaczyna zbierać, za wózkiem już jezdzicie - jak dla mnie to naprawdę już dużo [emoji6]

Pola - o kurcze... Tos wczoraj gimnastykę przy wysiadaniu zaliczyła. Brałas nospe na te bóle, czy przelezalas go? Nieciekawie z opisu to wyglądało :-(

Przelezalam. Dzisiaj jednak troszke jeszcze to odczuwam, ech...:(

Z tymi badaniami na alergie to wiem, ze do testow skornych trzeba 3 tygodnie zaprzestac dawac dziecku rozne leki np. Wapno wit c i takie tam..[/QUOTE]

Dziewczyny, jestem i żyję, choć na ogólnym wk***** :mad: Z okazji luzu pojechałam sobie z moim K (on służbowo) do Niemiec na tydzień. Drugiego dnia on na spotkaniu, to ja do wanny. Książka obok, ale co tam, musi przecież do telefonu zajrzeć. No i... tak zajrzałam, że go utopiłam :baffled: Dwa miesiące temu podpisałam nową umowę, wrrrr.... Teraz piszę już z nowego, ale przez 10 dni żyłam na jakimś archaicznym sprzęcie tylko do połączeń :eek: Nie wiem, czy to nie z żalu za moim pięknym tel po powrocie tak się rozchorowałam, że gorączka 39 st przez 3 dni non stop. A ja z tych, co nie chorują, więc prawie umarłam.
Od piątku staram się Was nadrobić, ale to walka z wiatrakami :( Dziś jeszcze czeka mnie trasa, bo dzieciaki z lotniska Chopina mam odebrać i wrócić do Krakowa, ehh...
Powiedzcie proszę, czy nic się nie wydarzyło takiego, co powinnam wiedzieć, wszystko u Was ok mam nadzieję?
Wściekła jestem :(

A no to tak, w ten sposób to mamy niemal wszystko już wymyślone co kupimy :D ale fizycznie oprócz ubranek u babci to nie mam nic :D
Chybra możesz mu dać wodę, i pojedzcie jak najwcześniej, będzie dobrze :) weź koniecznie jedzenie z sobą to za raz po mu dasz. Co do testów u alergologa to zależy jakie masz zlecone, jeśli z krwi to tylko krew pobiorą, jeśli testy skórne to zrobią chyba 10 najpopularniejsztch na skórze, musisz tylko mu mocno trzymać ręce żeby sobie nie zmył kropek
U małych dzieci często robi się na pleckach te testy.

reklama
Dzień dobry właśnie wstaliśmy.
Pierwsze takie nasze ostatki, filmy i łóżko o 23. Było całkiem fajnie :)
Przyszła_mamusia gratuluję fajne uczucie co? Ja czuję ruchy w połowie drogi między pępkiem a kością lonowa ale bardziej po bokach.
Pola uważaj na siebie.
Sylver miałam podobnie z telefonem tyle że nie utopilam a spadł z półki :) tydzień na starej noki.
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry