Przeczytałam parę ostatnich stron ale nie ma szans żebym nadrobila wszystko. Trzymam kciuki za Was wszystkie, te w dwupaku i rozpakowane [emoji8]
Emol ja też myślałam że to przez szwy nie mogę normalnie siadać puki nie odwazylam się wymacac sytuacji [emoji6] dostałam w szpitalu hemorectal i bardzo mi pomógł. Nie pochowaly się jeszcze ale mogę normalnie funkcjonować.
Paninka termin niby ten sam ale u mnie indukcja, także się nie sugeruj [emoji12]
Aniek ja też miałam nadzieję na wyjście dziś ale niestety podejrzewają u mnie zespół popunkcyjny i chcą mnie zaobserwować przez weekend. Może to i lepiej, bo Mai niby wyniki wyszły dobre ale ewidentnie się zażółca.
U nas też problem z kamieniem. Mała je długo, godzinę czasem nawet dwie. Trochę possie, robi przerwę i znów. Starałam się wsłuchać czy połysk i wydaję mi się że tak. Potem potrafi bardzo długo spać. Staram się ja wzbudzać na karmienie jak radzą położne, ale na nią nic nie działa. Nawet po pobraniu krwi zasnęła! Myślałam żeby skrócić karmienie ale ona płacze i chce jeszcze. Sama już nie wiem co robić
Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom