Pierwszy raz byłam w stanie zrobić sobie moje ulubione latte...ale młoda już się budzi, już nie sypia w ciągu dnia, może z godzinkę no i na spacerze, jest aktywna, rozgląda się, śmieje do wyimaginowanych przyjaciół

Ze spaniem problemów nie ma tzn doszliśmy do tego że ona nie lubi spać w tym chicco next to me, odkąd śpi w nocy w koszu Mojżesza to jest super, przesypia 7,8 gdz z krótkimi dwoma pobudkami na karmienie, a przedwczoraj Spałyśmy 10 gdz bo koło 6 wzięłam ją do siebie-zwykle to robię właśnie rano

Potrafi się na szczęście sama sobą zająć ale w domu zawsze coś jest do zrobienia po tej przeprowadzce naszej, w dalszym ciągu syf i nie możemy się odrobić dlatego rzadko tu zaglądam aczkolwiek tęsknię

właśnie Emilce powiedziałam że jest dla mnie najważniejsza ale potrzebuję odpoczynku to usnęła z powrotem hehe Mój R zakochany także jak tylko przychodzi z pracy to przekazuję mu małą chociaż widzę że po 12gdz poza domem też zmęczony...
Dzięki dziewczyny za info w sprawie karmienia, moja wody się nie chwyci ale polubiła rumianek.Moja mama powiedziała że zwykła woda przelatuje przez organizm a woda z dodatkiem czegoś dłużej się trawi no i chyba miała rację bo od 2 dni podaję jej między karmieniami i potrafi dłużej wytrzymać bez mleczka.Karmienie piersią chyba przechodzi do lamusa bo ona już nie chce, tzn bardzo rzadko.może ze 2 razy na dobę nie buntuje się, no ale sama zawaliłam bo zaczęłam jej butlę dawać, chyba brakowało mi wytrwałości

z drugiej strony nie przybierala na wadze i dlatego ją dokarmiałam, ehh...
Zaczęłam brać tabletki, ostatni raz brałam 11 lat temu no ale już nas ciągnie do siebie także tego...

Co do włosów to mam i miałam zawsze mocne.
Muszę przyznać że spędziłam z moją mamą bardzo fajne 8 dni, zaskoczona jestem hehe We wnusi się zakochała i jak nie dzwoniła do mnie przez ostatni rok tak teraz codziennie
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom