• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Poranna_burza o kurcze [emoji50] zdrowia, co to za cholerstwo. My mieliśmy rota jakies już dawno. Ja i moi rodzice jak flaki, a Grześ jeden dzień (chyba dlatego że szczepiony), ale i tak to przeżywałam.

Kurczę zdecydowanie zdrówka! My odpukać ani z jedynym ani drugim jeszcze nie musieliśmy być w szpitalu.

Ale na pocieszenie napiszę, że chłopaki znowu przeziębieni ehhhh, a K już zaczął narzekać, że Go ucho boli ,tak więc do weekendu jestem na pewno udupiona.
A no i L od jakiegoś tygodnia ma chyba skok, bo drze się tak przeraźliwie o wszystko, krzyczy, bije głową o podłogę, gryzie meble, i co najgorsze dla nas za pierona nie chce z kimś innym być niż My.

Ostatnia edycja:
reklama
Młody nie szczepiony. Złapał norowirusa. Niestety nie ma na to szczepienia.
Mnie poskladalo. Wczoraj cała noc wymiotowalam. Młody musiał spędzić pierwsza noc tylko z tatą. Ja wróciłam do domu. Załamało mnie to masakrycznie. Pierwsza noc beze mnie i to w takich warunkach....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry