Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj to kupę z podłogi trzeba wytrzeć. Powiem szczerze że cieszę się że my mamy to z głowy. Już prawie rok robi na nocnik.Ja za leniwa jestem. Moja totalnie nie kuma o co chodzi z nocnikiem... Jak zostawilam ją siedząca na nocniku to wstała i zrobiła soku poza... Także boje się co zrobiła by z kupą[emoji23][emoji23]
Śliczne te twoje dzieciaczki[emoji7] moja dalej robi w pieluche.... Jest nie do odpieluchowania[emoji85]Oj to kupę z podłogi trzeba wytrzeć. Powiem szczerze że cieszę się że my mamy to z głowy. Już prawie rok robi na nocnik.
U mnie z praca ok. Pracuje w bell( kosmetyki) ale to praca aby cokolwiek podjąć. Teraz mam rozmowę o pracę w zusie w czwartek.
A mieszka nam sie bardzo dobrze. Ktoś wyrzucił psa i się kręcił szczeniak po wsi to go przygarnelismy. Chcieliśmy jeszcze poczekać z psem Ale jak pod bramą siedział cały dzień to chyba sam nas wybrał. Maz mówi że ma ok pol roku.
Artur nie odróżnia kolorów. Liczy do 3,ale już składa proste zdania. Zadowoleni chodzą do żłobka.
Liwia widzę że jej "mowa" jest bardziej zaawansowana niż artura w tym wieku. Ale Artur ciągle coś gada więc się osluchuje.
Już się razem bawią więc dużo lżej. Zobacz załącznik 1047133