Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A kto zaczął temat czy ty on? Bo wiesz, u mnie Agatka sama powiedziała że chce majtki więc dojrzala do tego
Kochana prz3de wszystkim gratuluję. Ja już się podałem. Moja Milena nie ogarnia tematu wcale!! Do osiemnastu się odpieluchuje....... Jak są pomyślę że zaraz jedno i drugie będę przewinąć to mnie coś trafia. Do porodu zostało mi jakieś 3 tygodnie[emoji33]. Może w wakacje znowu spróbuje zdjąć jej pielucha.
Mam wrażenie że ta moja młoda jest że wszystkim na NIE. Ubrać się nie, ucierać nie, pielucha też nie... no zwariować idzie[emoji2957]
Niby do naszego przedszkola też. Latem będę walczyc[emoji123][emoji123][emoji123]. Moja jeszcze nie jest taka samodzielna... A szkoda. Kocham te poranne gonitwa żeby ją ubrać i uczesać....[emoji24]. Gada za pięciu Ale bez pieluchy to mieszkanie zasikane....
Agatka dostała na 2. urodziny, bardzo lubi na niej jeździć, taka najzwyklejsza bo ekspertem nie jestem Link do: Juniorska hulajnoga UNICORN 77220-UN PR/FAN PINK COOLSLIDE - Internetowy Sklep Sportowy Martes SportCzy kupowalyscie może jakieś hulajnogi dla swoich dzieci. Jeśli tak, to czy możecie jakieś polecić? Ja myślę nad hulajnoga trójkołowa croxer arielle. Ale nie wiem czy warto.
Agatka dostała na 2. urodziny, bardzo lubi na niej jeździć, taka najzwyklejsza bo ekspertem nie jestem Link do: Juniorska hulajnoga UNICORN 77220-UN PR/FAN PINK COOLSLIDE - Internetowy Sklep Sportowy Martes Sport
Jak na jej owczesne umiejętności idealna. Nie wiem.jak będzie w tym sezonie![]()
Oj nie wiem, Agatka jeździła na niej na jesień a ogólnie jest drobna, teraz ma max 90, a na wiosnę jeszcze nie jeździła bo czekamy aż będzie cieplej. Najlepiej jechać przymierzyć do sklepuFajna. Widzę, że max. Wysokość kierownicy to 64 cm. Nie jest za niska? Asia ma obecnie około 100 cm wysokości.