paulina1994
Fanka BB :)
Elodia zadzwoń do przychodni i poproś do niej nr prywatny jak wytłumaczysz co ci dolega to bez problemu ci dadząJasne. Tak zrobię.
![]()
![]()
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Elodia zadzwoń do przychodni i poproś do niej nr prywatny jak wytłumaczysz co ci dolega to bez problemu ci dadząJasne. Tak zrobię.
![]()
![]()
Nie no Elodia nawet tak nie pisz !!! Lekarze się znają... Wiedzą co mówią... To może że stresu masz tylko jakieś skurczeTego to mi nie mowila bo wszystko oglądowo wygladalo ok. I tylko dupka mi przepisala i powiedziala ze nie powinno byc źle. Serducho przeciez bilo ładnie :-( naprawde ciezko mi lzy przytrzymac. Mam jakies zle przeczucia pp tym sikaniu rano :-( moze bede kolejna krota wam odpadnie :-(
![]()
![]()
Nie sądzę że miało by zaszkodzić dziewczyny tu brały nawet do kilku sztuk w ciągu dnia więc spokojnie ! Weź sobie rano i wieczorem i zobaczysz jutro czy ta sama sytuacja czy coś lepiej z rana ! Sama bym panikowała jak głupia nie powiem, że nie, ale to nic nie pomoże, a tylko nie potrzebnie dzidzia się stresujeMowisz ze to cos da? Ewentualnie do wizyty mam 5 tabletek w zapasie wiec wezme dzisiaj dwie. Nic chyba nie zaszkodzi a moze pomoze.
![]()
![]()
Wzielam sobie nospe. I spróbuję zasnac chociaz łatwo nie będzie.Nie no Elodia nawet tak nie pisz !!! Lekarze się znają... Wiedzą co mówią... To może że stresu masz tylko jakieś skurcze
![]()
![]()
Po drugie jak podejdziesz do przychodni w godzinach przyjęć twojej ginekolog to jak poprosisz o receptę to na bank ci wypiszeElodia zadzwoń do przychodni i poproś do niej nr prywatny jak wytłumaczysz co ci dolega to bez problemu ci dadzą
Teraz dupka mam jeszcze 18 tabletek tak ze do srody mi starczą. Najwyzej w srode podjade do przychodni i objasnie sprawe. No chyba ze mi plamienie przejdzie do tego czasuPo drugie jak podejdziesz do przychodni w godzinach przyjęć twojej ginekolog to jak poprosisz o receptę to na bank ci wypisze
Wiesz co jeśli już się zdecydujesz na dwie to mój ginekolog każe brać już do któregoś tygodnia dwie żeby nie było takich wachan progesteronu, ale może niech się wypowiedzą dziewczyny które to biorąTeraz dupka mam jeszcze 18 tabletek tak ze do srody mi starczą. Najwyzej w srode podjade do przychodni i objasnie sprawe. No chyba ze mi plamienie przejdzie do tego czasu
![]()
![]()