Elodia
Fanka BB :)
No wlasnie :-)E tam. Wiwat szczęśliwa mama!![]()
My tu naskrobalysmy wiecej stron niz majowkj. Wieat lipcóweczki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie :-)E tam. Wiwat szczęśliwa mama!![]()
Hej dziewczyny :-)
Nie wiem kiedy zleciał ten tydzień. U mnie ok. Mam straszę mdłości niestety, przez to problem z jedzeniem. Jedynie po jabłkach, mandarynkach i wodzie gazowanej nie jest mi niedobrze. Wody niegazowanej nie mogę pić, bo mi się cofa :-/
Na wadze -2 kg.
Któraś z was nie miała jeszcze USG? Czy jestem ostatnia? ;-)
To fajnie czyli jest jeszcze ktoś, kto denerwuje się jak ja ;-) A w którym tygodniu jesteś? Kiedy masz wizytę?Ja też jeszcze nie miałam usg, dopiero jestem przed pierwszą wizytą
Ja nie chodziłam, ale tylko dlatego, że miałam ciążę zagrożoną i od 21 tc wychodziłam z domu (czyt. z łóżka) tylko do toalety i na wizyty lekarskie (co 1-2 tyg) Teraz nie wiem czy będę chodzić, bo w sumie jednego noworodka już miałam w domu i już jakąś tam wprawę posiadam. :-)Jeszcze może nie czas na to ale już o tym myślę szkoła rodzenia. Chodziliście w poprzednich ciążach bądź macie zamiar?
Ja w poprzedniej ciąży nie chodziłam do szkoły rodzenia i nie wiem czy to by w czymś pomogło..
Jeszcze może nie czas na to ale już o tym myślę szkoła rodzenia. Chodziliście w poprzednich ciążach bądź macie zamiar?
Ja w poprzedniej ciąży nie chodziłam do szkoły rodzenia i nie wiem czy to by w czymś pomogło..
Ja tez nie chodzilam. Nie mialam potrzeby.Jeszcze może nie czas na to ale już o tym myślę szkoła rodzenia. Chodziliście w poprzednich ciążach bądź macie zamiar?
To fajnie czyli jest jeszcze ktoś, kto denerwuje się jak ja ;-) A w którym tygodniu jesteś? Kiedy masz wizytę?
Właśnie ona wspomina ten poród dobrze. To była jej druga córka. 2 lata wcześniej urodziła dziewczynkę 3700g / 54cm i mówiła, że było ciężko. Teraz ta malutka była cięższa i większa 5200g / 60cm, ale miała główkę w obwodzie o 1 cm mniejszą niż siostra więc było jej paradoksalnie łatwiej. Oczywiście była nacinana (w obu przypadkach)Coooowow no to nieźle ale byczek przecież ja tam porwał na kawalki
To ja też mam termin na 30 lipcaJa mam wizytę w piątek 15.12,tydzień wypada mi dopiero 7 a termin ok 30 lipiec :-)i juz nie mogę się doczekać wizyty pierwszej