Sabinaaa81
Fanka BB :)
Ja mam pierwszą wizytę dopiero 22.12 Będzie to 9tc (8+4)Ja mam wizytę w piątek 15.12,tydzień wypada mi dopiero 7 a termin ok 30 lipiec :-)i juz nie mogę się doczekać wizyty pierwszej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam pierwszą wizytę dopiero 22.12 Będzie to 9tc (8+4)Ja mam wizytę w piątek 15.12,tydzień wypada mi dopiero 7 a termin ok 30 lipiec :-)i juz nie mogę się doczekać wizyty pierwszej
No to nieźle, i mnie cieli przy tak małym dziecku 2880Właśnie ona wspomina ten poród dobrze. To była jej druga córka. 2 lata wcześniej urodziła dziewczynkę 3700g / 54cm i mówiła, że było ciężko. Teraz ta malutka była cięższa i większa 5200g / 60cm, ale miała główkę w obwodzie o 1 cm mniejszą niż siostra więc było jej paradoksalnie łatwiej. Oczywiście była nacinana (w obu przypadkach)
Witam się z rana, obudziłam się po strasznym śnie, naprawdę gorszy niż horror, śniło mi się że uciekam przed kims w strasznym lesie ptaki rozrywaja się nad moja głowa jest mnóstwo krwi, boże nawet nie będę pisać co jeszcze i skąd takie sny,? Teraz nawet nie pamiętam kiedy ja jakiś horror oglądałam, tłumaczyłabym że się na oglądałam? Mam nadzieje ze te sny nic strasznego nie zwiastuje :/
A więc narobilyscie mi już smaka, hehe 5 rano i zastanawiam się czy gotować bigos? A na kolacje pizza albo racuchya jeszcze ktoś pisał o placach ziemniaczanych
ale powiem wam że najlepiej wchodzą mi zupy, po smażonym mi niedobrze, a wczoraj zjadłam pół kalafiora z masłem i bułka
pycha ale później mnie zmulilo
Ktoś pisał o piciu wody, mam to samo zwyklej nie gazowane nie tkne, bo mi nie dobrze po niej za to pije Muszynianka zielona jest lekko gazowana, za dużo też jej nie wypije ale około litra może dam radę, żadnych herbat nic tylko ta woda, z jedzeniem już teraz nie mam tak dużego problemu jak z piciem
No to nieźle, i mnie cieli przy tak małym dziecku 2880
A ja sie obudzilam taka glodna, ze szok [emoji15] Az mnie mdli z glodu, ale dopiero zazylam tabletke, wiec pol godz musze odczekac. Moze w tym czasie maz mi podjedzie po swiezy chlebek do piekarni [emoji1]
Wczoraj zrobilam salatke jarzynowa i upieklam dwa placki. Zajeta bylam caly dzien i racja, jak sie nie czyta na bierzaco Was, to nadrobienie pozniej graniczy z cudem [emoji23]
Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
Mam lepszy pomysl. Na obiad bigos podwieczorek racuchy a na kolacje pizza i sprawa rozwiazana :-)A więc narobilyscie mi już smaka, hehe 5 rano i zastanawiam się czy gotować bigos? A na kolacje pizza albo racuchya jeszcze ktoś pisał o placach ziemniaczanych
ale powiem wam że najlepiej wchodzą mi zupy, po smażonym mi niedobrze, a wczoraj zjadłam pół kalafiora z masłem i bułka
pycha ale później mnie zmulilo
Ktoś pisał o piciu wody, mam to samo zwyklej nie gazowane nie tkne, bo mi nie dobrze po niej za to pije Muszynianka zielona jest lekko gazowana, za dużo też jej nie wypije ale około litra może dam radę, żadnych herbat nic tylko ta woda, z jedzeniem już teraz nie mam tak dużego problemu jak z piciem