• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny czy macie też tak, że jak kichniecie, kaszlniecie, albo wykonacie gwaltowy ruch to was tak zakłuje mocno w dole brzucha lub po bokach?

p19uqqmzy05r3uyz.png

Dziewczyny czy macie też tak, że jak kichniecie, kaszlniecie, albo wykonacie gwaltowy ruch to was tak zakłuje mocno w dole brzucha lub po bokach?

p19uqqmzy05r3uyz.png
Jak kicham czy kaszle to staram się podkurczac tak nogi przy brzuchu nie wiem jak to nazwać inaczej [emoji14] i wtedy jest ok, ale raz się też tak szybko zerwałam z auta, mamy dość niskie siedzenia to myślałam, że do klatki nie dojdę tak rwało, ciągło :/ też wtedy się wystraszyłam :/

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A myślałam, że tylko ja mam taką mamę haha ;) a jednak nie ;) i jeszcze mama jest tzw starej daty i wiesz czasami pomimo wszystko te telefony i pytania są męczące ;) ja wiem, że ona się martwi i chce jak najlepiej ale czasami już nie wytrzymuje [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama dowiedziała się przedostatnia jak jej powiedziałam przez tel i rozlaczylam się to nie zdążyłam wyjść do góry do sali konferencyjnej na zebranie a już moj brat dzwonił moja mama ma 50 lat [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry