Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Bedzie dobrze,ale nie dziwie sie tak sobie Elodie wbilam w glowe ze boje sama sie jutro isc.
Ja też widzę że nami wszystkimi tak to wstrząsnęło
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bedzie dobrze,ale nie dziwie sie tak sobie Elodie wbilam w glowe ze boje sama sie jutro isc.
Ja u swojego mam 12 stycznia dopiero....a jutro ide na 1 wizyte do innego celem konsultacji.Prawda? Cos w tym jest, naprawde. Ja sie np zastanawiam, czy dwojka zdeowych dzieci to nie za duzo i czy moj limit sie nie wyczerpal.
Zazdroszcze Wam wizyt przed swietami. Ja mam dopiero po Nowym Roku.
![]()
O której masz? Trzymam kciuki [emoji9][emoji9]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Bo kto inny moze zrozumiec kobiete w ciazy jak nie druga ciezarna a przy tym przezywa bardzo czyjes niepowodzenie.Brawo za postawe...musi byc dobrze. Nie mysl inaczej.Ja też widzę że nami wszystkimi tak to wstrząsnęłojeszcze ja zaczęłam tydzień w którym straciłam pierwsze dzieciątko
Ale musi być dobrze
Moja pierwsza cora miala byc Zosia, ale zostala Zuzia@oliwka_11 u nas dziewczynka ma być Zosia [emoji4][emoji4] cudowne imię i obojgu nam się podoba [emoji7]
![]()
Bo kto inny moze zrozumiec kobiete w ciazy jak nie druga ciezarna a przy tym przezywa bardzo czyjes niepowodzenie.Brawo za postawe...musi byc dobrze. Nie mysl inaczej.
Ja ostatnio miałam na 16:45 i dzwoniłam czy może mnie wcześniej przyjąć bo z nerwów myślałam, że się wykończę [emoji4]Na 12 30 dzięki Bogu dziś w południe bo jakbym miała tak jak wcześniej tylko wieczornymi porami to dziś chyba bym wyszła z siebie i stanęła obok...