Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Karmie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A to masz okres bo juz nie pamietam czy pisalas,ja normal nie mialam msc Po cc
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Niby tak@olaaa7 w budżetówce powinno być dobrze ze zmianą umowy! Jak pracowałam w sądzie to laski bez problemu szły na macierzyńskie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Niby takAle różnie to bywa. Pocieszam się sama tym, że po powrocie z macierzyńskiego w lipcu 2019 roku jedna z pań z mojego pokoju idzie na emeryturę w sierpniu 2019 a następna w 2020 a jesteśmy w pokoju we 3.
No staram się nie martwić ale byłabym zła na siebie, że nie poczekałam tego roku do następnej umowy, wtedy mogłabym spokojnie spać w ciąży no i iść spokojnie na l4 w razie jakbym miała fest lenia do pracyHahahato raczej bym się o tę umowę nie martwiła tak bardzo
![]()
No staram się nie martwić ale byłabym zła na siebie, że nie poczekałam tego roku do następnej umowy, wtedy mogłabym spokojnie spać w ciąży no i iść spokojnie na l4 w razie jakbym miała fest lenia do pracyAle jakoś tak wyszło, że stwierdziliśmy, że chcemy dziecko i nie będziemy tego odkładać
![]()
Pewnie, a rodzina przecież najważniejsza, lata lecąI bardzo dobrze jestes mloda prace idzie zawsze tez znalezc
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Nie miałam. Przez ostatni miesiąc jechałam na testach owu i wyszły mi pozytywne 25-26.10 - wtedy przytulanko no i teraz stresik czy wyszło czy nie wyszło a jak wyszło to jak ja sobie dam radę![]()
A Twoja historia superfajnie ze taka niespodzianka po invitro. Nic tylko się mega cieszyc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom