reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie po prostu potrzebujesz :) bo jest w jogurtach :) dziecku potrzebne jest wapno bo rosnie

f2w39n7303c24ozn.png
Ale nadmiar nabialu nie jest korzystny [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Te suwaczki są opóźnione [emoji23] moj jest o 5 dni do tylu co il się to aktualizuje ??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochana nie martw się, co ja mam powiedzieć jak jeszcze tydzień temu miałam 10,790?! po 5 dniach brania euthyroxu 50 spadło do niecałych 7. Będzie dobrze, nie martw się. Teraz endo przepisała mi dawkę 75 i kolejną wizytę mam 2 stycznia. Jak się martwisz a masz możliwość żeby przyjął Cię lekarz rodzinny to idź, on też może wypisać Ci receptę.
O kurcze, rzeczywiście masz dużo. Chyba jakby było bardzo źle to by mi od razu gin dał recepte nie? Postaram się nie denerwować, ewentualnie pomóc sobie dietą :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Nawet nie wiedzialam :) ale chyba organizm wie czego potrzebuje? Czy wprowadza nas w błąd ? [emoji16] może można gdzieś zbadać poziom wapna? Chyba popadniemy tu w paranoje wszystko badajac

f2w39n7303c24ozn.png
Nie, nie chodzi o poziom wapna. Po prostu nadmiar nabialu moze piwodowac rozne dolegliwosci. U dzieci np. duzo infekcji uszu, nosa i gardla jest spiwodowane nadmiarem nabialu. Ale jak sie dobrze czujesz i nic Ci nie dolega to nie ma potrzeby nic badac [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Przyszedł mi wynik z drugiego laboratorium tej toxoplazmozy i rzutem na tasme mieszczę się w normie bo 0.8 i jest napisane nieobecne [emoji16] nie wiem czemu jestem w górnej granicy i to pewnie jest do kontroli, ale uspokoiłam się :) ale już facetowi zapowiedzialam, że jabłka obieram że skurki a nie tylko myje i że do końca ciąży zero mielonego mięsa [emoji16] a schabowe będę robić w rękawiczkach mimo tego, że w zamrażarce siedzi

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry