gochagosiaczek
Fanka BB :)
Gratuluje kochana! I widzisz wszystko jest dobrze :-)
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stres będzie do końca życiaStres chyba będzie do samego końca![]()
Super [emoji5]![]()
Moje 3 cm miłości 10 tydz tak jak z om tak na usg
Machał rączkami do mnie w czasie usg masakra widok chce mi się ryczeć
![]()
Gratulacje [emoji16] ja idę w poniedziałek i będę 2 dni przed 10 tygodniem [emoji16] będzie 9t6dzien [emoji16] mam nadzieję, że do mnie też będzie pięknie machać rączka![]()
![]()
DokładnieStres będzie do końca życiapo urodzeniu stres będzie o bezdechy, śmierć lozeczkowa, alergie, brak apetytu itp, itd a później strach będzie pierwszy raz puścić samo z domu... A na 18 urodziny strach gdy pójdzie na prawko i zda i będzie po mieście jeździć itp itd [emoji16]
![]()
![]()
![]()
Stres będzie do końca życiapo urodzeniu stres będzie o bezdechy, śmierć lozeczkowa, alergie, brak apetytu itp, itd a później strach będzie pierwszy raz puścić samo z domu... A na 18 urodziny strach gdy pójdzie na prawko i zda i będzie po mieście jeździć itp itd [emoji16]
![]()
Gratuluję![]()
![]()
Poczekaj do za tydzień [emoji23] napewno znowu zaczniesz się martwić i czekać na kolejną wizytę jak na zbawienie [emoji14]Powiem wam ze mi stres cały zszedł i od dziś oficjalnie już mogę się chwalić
Wyniki wszystkie mam książkowe
Śluz prawidłowy
Szyjka wysoko zamknięta
Serduszko Ok 150 uderzeń na min równomiernie bijące
Woec teraz zaczynam się cieszyć ciąża
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom