Margana
Fanka BB :)
Prawde tylko bez wiekszych szczegolow [emoji6]I jak wytlumaczylas?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prawde tylko bez wiekszych szczegolow [emoji6]I jak wytlumaczylas?
Jednak chlopcy sa bardziej prosci w obsludze niz dziewczynki,choc po cichu licze na nia. Tylko zeby nie miala takiego cholerycznego charatkteru jak Oliwia i D. Bo wtedy to prosto z porodowki niech mnie wioza na psychiatryk hahahaha[emoji1]Noo ze stresu wszystko możliwe haha [emoji16] i jakie moje było zdziwienie, że ta podpaska krwi nie wchlania [emoji16]
![]()
No tak, ja w jej wiwku juz mialam [emoji6] Ale to fakt, wazne zeby wlasnie wyrobic z dzieckiem taki dobry kontakt zeby o wszystkim pogadac.Ty odbywasz rozmowy o tym skad sie dzieci biora a ja z corka na temat miesiaczki,dobrze ze mam z nia taki otwarty kontakt ze niczego nie wstydzi sie mi powiedziec.
Rowniez kciuki [emoji110]I ja też mam wizytę jutro! Sporo nas. Denerwuję się bardzo bardzo.
Zawsze prawda tylko w okrojonej wersji [emoji6]I jak z tego wybrnelas? [emoji16]
![]()
Ja też liczę na dziewczynkę a facet na chłopca [emoji16] więc jest 50 na 50 [emoji16] ale chcieć sobie można to już wszystko przesądzoneJednak chlopcy sa bardziej prosci w obsludze niz dziewczynki,choc po cichu licze na nia. Tylko zeby nie miala takiego cholerycznego charatkteru jak Oliwia i D. Bo wtedy to prosto z porodowki niech mnie wioza na psychiatryk hahahaha[emoji1]
Mi całą 1 ciążę śniło się że urodziłam dziewczynkę, a wyszedł chlopiecMi wszystko jedno jaka płeć , ale wstępnie moja ginekolog powiedziała że dzidziuś wygląda jej na dziewczynkęa dziś mojemu chłopakowi śniło się że trzyma już 3mc dziecko i jakaś sąsiadka mówi do niego "jaka śliczna dziewczynka" hehe zobaczymy czy proroczy sen
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ponoc w snach jest odwrotnie [emoji5]Mi całą 1 ciążę śniło się że urodziłam dziewczynkę, a wyszedł chlopiec
![]()