Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zaraz zaczną boleć od tego tarmoszenia Kobietki. Wróciłam własnie z dyżuru nocnego w luxmedzie. Pojjechalismy tam bo moje cisnienie wynosiło 146/97. Jak powiedziałam Pani w rejestracji że jestem w ciaży to dostałam numerek poza kolejnoscią i 15 min było po wszystkim. Dostalam dopegyt 2x dziennie. Lekarz zalecił pilną wizyte u gin ale powiedział że jesli nie bede sięgorzej czuła to mogę spokojnie poczekac do tych moich prenatalnych 28Na ulotce jest napisane, że w ciaży nie powinno sie go stosować, ale z drugiej strony to jedyny lek na cisnienie któryjest kobietom w ciaży przepisywany
Lekarz wiedział, że jestem w ciaży więc biorę
![]()
O jej, to dobrze, ze pojechalas. Oby juz cisnienie bylo w normie!Kobietki. Wróciłam własnie z dyżuru nocnego w luxmedzie. Pojjechalismy tam bo moje cisnienie wynosiło 146/97. Jak powiedziałam Pani w rejestracji że jestem w ciaży to dostałam numerek poza kolejnoscią i 15 min było po wszystkim. Dostalam dopegyt 2x dziennie. Lekarz zalecił pilną wizyte u gin ale powiedział że jesli nie bede sięgorzej czuła to mogę spokojnie poczekac do tych moich prenatalnych 28Na ulotce jest napisane, że w ciaży nie powinno sie go stosować, ale z drugiej strony to jedyny lek na cisnienie któryjest kobietom w ciaży przepisywany
Lekarz wiedział, że jestem w ciaży więc biorę
![]()