redavecad
Fanka BB :)
Będzie dobrze! :*Dziewczyny 3majcie kciuki bo wlasnie jade do szpitala :-( oby mnie zostawili i pomogli :-*
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Będzie dobrze! :*Dziewczyny 3majcie kciuki bo wlasnie jade do szpitala :-( oby mnie zostawili i pomogli :-*
Mnie wczoraj też bolała głowa, pierwszy raz od czasu zrobienia testu. Zawsze brałam jakieś tabletki ale tym razem postanowiłam być twarda i nic nie wziąćMnie mdłości troszkę opuściły chociaż nadal mnie mdli, zapach z lodówki mnie przeraża :/a wczoraj wieczorem bardzo bolała mnie głowa co już ze dwa tyg był spokój
Co się dzieje? Trzymam kciuki.Dziewczyny 3majcie kciuki bo wlasnie jade do szpitala :-( oby mnie zostawili i pomogli :-*
Dziewczyny 3majcie kciuki bo wlasnie jade do szpitala :-( oby mnie zostawili i pomogli :-*
Oj nie kracz.[emoji12] .... Moze nie bedzie tak zle.Nie jest już tak źle jem teraz na śniadanie kanapki z serem żółtym pomidorem i musiałam położyć cebulkę, pewnie zaraz mi będzie nie dobrze