Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie nie bolą już z 1,5 tyg (a obecnie jest 8+2 tc) też się zaczęłam martwić, ale przecież bez przesady każda ciąża jest innaŻyczę wszystkim udanych wizyt [emoji7] trzymam kciuki. U mnie też już piersi nie bolą więc znowu mały strach ale tłumaczę sobie że już może nie muszą boleć na tym etapie.
To nie fajnie, że się tak zachowuje, na NFZ to bym jeszcze zrozumiała bo oni to wszystko mają gdzieś jak im nie płacisz chociaż tutaj też nie powinno być takiej sytuacji, daj znać czy coś się udało znaleźćNo wlasnie prywatnie chodze....szukam innego
![]()
Sliczne[emoji5].![]()
Nasze wczorajsze ciastkazostawiłam M. w szpitalu i piekłam z siostra i synkiem 5 godz [emoji849] w sumie jak co roku, niezła robota z tego się robi zawsze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
.![]()
Nasze wczorajsze ciastkazostawiłam M. w szpitalu i piekłam z siostra i synkiem 5 godz [emoji849] w sumie jak co roku, niezła robota z tego się robi zawsze.
Widac roznice [emoji5]Ale piękne
Dziewczyny strzeliłam fotki na szybko i zrobiłam porównanie z brzuszkiem z 6+2, myślicie, że widać jakąś różnicę? Wiadomo, że zdjęcia nie są idealnie tak samo wykadrowane ale wydaje mi się, że dół brzuszka zrobił się tak jakby pełniejszy ale może mi się wydaje tylko.
Zobacz załącznik 832573 Zobacz załącznik 832574
Ale piękne [emoji7] daj przepis na nie.![]()