Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nic nie pisała, mam nadzieję, że jest dobrzeDziewczyny nie było mnie tu chwilkę czy nasza Gosia się odezwała co tam w szpitalu ? Bo albo gdzieś przeoczylam, albo się nie odezwała?
I ja czasem myślę, że popadam w paranoję ale chyba tak to już będzie wyglądać [emoji4]Matko dziewczyny, dziękuję!!! Ja już byłam świecie przekonana, że ze mną jest coś nie tak![]()
I ja czasem myślę, że popadam w paranoję ale chyba tak to już będzie wyglądać [emoji4]
Z drugiej strony to jest straszne, że my za przeproszeniem boimy się wysrać a niektóre kobiety palą, piją, biją się po brzuchach a ciąża przebiega bezproblemowo.
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Taak... u mnie też słabiutko z sexem. Może coś się zmieni w drugim trymestrze? Nagle nas uderzy fala libido![]()

Moja wyobraźnia już to wizualizuje A u mnie ochota jestwiec kiedy tylko mamy czas... fru na przytulanki
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
Strasznie się denerwuję tą dzisiejszą wizytą. Chyba dlatego, że to w szpitalu, wiec jakoś tak mniej przyjemnie, nowy lekarz, nie wiem czego się spodziewać. Poza tym ostatnio położna mi powiedziała, że jeden maluszek mniejszy i to nie dobrze, więc się boję usłyszeć złe wiadomości...
Dziewczyny u mnie libido napoziomie 0! Zawsze miałam temperament, ale od jakieś tygodnia wgl nie mam ochoty i mi sie odechciewa na samą myślMam bardzo wstydliwy problem i pewnie okaże się ze tylko ja tak mocno świruję z dzieckiem ale słuchajcie bo to hit! Mam zaparcia i wypróżniam się raz na 2 dni. No i jak czasami już tam sobie siedze to się boję, że jak za mocno będę chciala sie wypróżnić to dziecko albo sie oderwie albo wypadnie
Wiem jestem głupia i totalnie ześwirowałam
My też przez te moje plamienia mamy raczej się niekochac także trzymamy się zresztą wasze libido 0 a moje to chyba -100 nawet mnie wkurza jak w telewizji leca jakieś scenki erotyczne hahaha nie wiem co to że mną sie porobiło![]()

I ja czasem myślę, że popadam w paranoję ale chyba tak to już będzie wyglądać [emoji4]
Z drugiej strony to jest straszne, że my za przeproszeniem boimy się wysrać a niektóre kobiety palą, piją, biją się po brzuchach a ciąża przebiega bezproblemowo.
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
A ja się cieszę że moje libido jest zerowe bo mam krwiaka który nie wiadomo kiedy powstał. Gdyby były przytulanki to mogłabym poronić a tak mam szanse na utrzymanie ciążyw czwartek trafiłam do szpitala i dopiero dzisiaj mnie wypuścili.
Plamisz? Duży krwiak? Mój miał po ostatnim krwawieniu 16mm na 14mmA ja się cieszę że moje libido jest zerowe bo mam krwiaka który nie wiadomo kiedy powstał. Gdyby były przytulanki to mogłabym poronić a tak mam szanse na utrzymanie ciążyw czwartek trafiłam do szpitala i dopiero dzisiaj mnie wypuścili.
Dobrze, że już w domku [emoji4] no dokładnie, przy krwiaczku lepiej uważać z przytulankami [emoji4]A ja się cieszę że moje libido jest zerowe bo mam krwiaka który nie wiadomo kiedy powstał. Gdyby były przytulanki to mogłabym poronić a tak mam szanse na utrzymanie ciążyw czwartek trafiłam do szpitala i dopiero dzisiaj mnie wypuścili.