Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo ładny sliczny kolorNa żywo wygląda tak (zdjęcia miłej Pani z fb)Zobacz załącznik 832602 Zobacz załącznik 832603
Zobacz załącznik 832601
Ja już po wizyciewszystko jest dobrze dzisiaj 10t1d
termin mam na 15.07 od jutra acard i neoparin do końca ciąży ulżyło mi ale pewno tylko na jakiś tydzień
![]()
Na żywo wygląda tak (zdjęcia miłej Pani z fb)Zobacz załącznik 832602 Zobacz załącznik 832603
Zobacz załącznik 832601
Mam później wrzucę skanaSuper masz zdj??
![]()
Fajna furkaNa żywo wygląda tak (zdjęcia miłej Pani z fb)Zobacz załącznik 832602 Zobacz załącznik 832603
Zobacz załącznik 832601
BeSafe tez jedna z najlepszych firm. Bralam ja pod uwage razem z maxi cosi, ale przewazywa cena, Bo BeSaf byly drozsze. Pod wzgledem bezpieczenstwa porownywalne.Dziewczyny możecie coś powiedzieć o foteliku BeSafe Izi Go i Maxi Cosi Pebble Zainteresował mnie tez Izi Go tylko nie bardzo znam tą firmę.
Bebetto Holland z 2017 r.A jaka firma? Kolorystycznie bardzo mi się podoba, ale musiałabyś na żywo sprawdzić, czy lekki, skrętny, jak się składa itp
Mysle, ze zanim nauczymy sie wyszukiwac tetno to niedlugo zaczniemy czuc ruchy [emoji6]Do wszystkich panikar![]()
Czy któraś z was myśli (lub używała) detektora tętna płodu?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i sama umieram bo mam jutro![]()