olaaa7
Fanka BB :)
Mam pierwszą wizytę u gina 16.11Malutka różnica między nami kiedy idziesz na usg?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam pierwszą wizytę u gina 16.11Malutka różnica między nami kiedy idziesz na usg?
A który tc?Witam dzisiaj.
Jednak wizytę będę miała dzisiaj zamiast 14.11. Coś się dzieje, wygląda na infekcje. Wolę, żeby lekarz na to spojrzał. Trochę szkoda, że tak wyszło, bo dzisiaj pewnie jeszcze nie będzie serduszka widać ;/ No i będę sama, bez męża, a też bardzo chciał być na pierwszym usg.
No nic, ważne żeby opanować infekcje i żeby kropka była bezpieczna![]()
A który tc?
Miałam już pierwsza wizytę ze względu na leki w ciąży ale usg jeszcze nie miałam lekarz uwierzył mi na słowoMam pierwszą wizytę u gina 16.11Liczę, że będę miała też zrobione usg. Będzie to 6+3
A Ty już po pierwszej wizycie?
Ktory tc dzisiaj maszWitam dzisiaj.
Jednak wizytę będę miała dzisiaj zamiast 14.11. Coś się dzieje, wygląda na infekcje. Wolę, żeby lekarz na to spojrzał. Trochę szkoda, że tak wyszło, bo dzisiaj pewnie jeszcze nie będzie serduszka widać ;/ No i będę sama, bez męża, a też bardzo chciał być na pierwszym usg.
No nic, ważne żeby opanować infekcje i żeby kropka była bezpieczna![]()
A w którym tc miałaś robioną betę i jaki miałaś wynik?Według OM 5 tydzień i 4 dzień. Jeszcze usg nie miałam żadnego. Ciąża potwierdzona badaniem beta hcg.
A w którym tc miałaś robioną betę i jaki miałaś wynik?