Agatka29
Fanka BB :)
Nie no mój aż tak odważny nie jestMojego chyba najbardziej obrzydzala pepowina. Nie chciał jej przecinac, mówił ze wyglądało jak flaczki [emoji14]
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie no mój aż tak odważny nie jestMojego chyba najbardziej obrzydzala pepowina. Nie chciał jej przecinac, mówił ze wyglądało jak flaczki [emoji14]
![]()
Heheh no to musiał być widokMój mąż był przy porodzie córki i wiem że jeśli wszystko będzie dobrze to teraz też by chciał być. Bardzo to przeżył. I do dziś wspomina jak parł razem że mną aż położna krzyczała że Pani prze a Pan oddycha normalnie [emoji16][emoji16]a on zatrzymywał powietrze tak jak ja [emoji16][emoji16]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam pojecia jak to jest rodzic z mezem....mialam 3 cc i powiem wam ze nie zaluje. D.czekal na korytarzu i zaraz po badaniach dosal dziecko. (no poza corka bo byla wczesniakiem i najmlodszym bo nie oddychal i byl kilka h pos tlenem). Zalezy na ile facet jest odwazny i czego oczekuje od niego kobieta. Moim zdaniem jest to indywidualna decyzja i zalezy tylko od partnerow. I nikt nie powinien oceniac takiej czy innej decyzji. Poniewaz jest to intymna chwila dwojga ludzi. Jedne kobiety rodza z mezami a inne wola np.z mama lub bliska przyjaciolka.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Zamierzam się dowiedzieć na wizycie czy do końca ciąży mam je brać czy planuje mi zmienić, bo jak przy nich zostanę to kupie od razu kilka paczekAle na przyszłość będziesz miałazawsze to coś taniej
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Zamierzam się dowiedzieć na wizycie czy do końca ciąży mam je brać czy planuje mi zmienić, bo jak przy nich zostanę to kupie od razu kilka paczek![]()
Super[emoji7]![]()
Hej, ja już po usg. Dzidzia ma 2,6 cmWidzieliśmy, jak macha nóżkami i rączkami
Jesteśmy zakochani.
11 stycznia mam badanie prenatalne, oby dzidzia była zdrowa.
Super : ) cudna dzidzi![]()
Hej, ja już po usg. Dzidzia ma 2,6 cmWidzieliśmy, jak macha nóżkami i rączkami
Jesteśmy zakochani.
11 stycznia mam badanie prenatalne, oby dzidzia była zdrowa.