Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Napewno dzidzia będzie zdrowa ! [emoji11] A ja będę trzymała za Was mocno kciukiJa mam prenatalne za tydzień a już cała drżę.. Niestety źle mi się kojarzą, mam nadzieję że tym razem dzidzi będzie zdrowe jak rybka![]()
Ten dzień zaliczam do jednego z gorszych... Ciągle mnie mdliło i było mi słabo i miałam wybuchu gorącamało jadłam i usłyszałam od mojego że chudziutka jestem i że mam jeść! No co ja poradzę jak czasami mi się nie chce jeść
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja tez ale po drodze jeszcze 4wizyta u gin.Wiolka1980, ja już odliczam!![]()
Zazdroszczę... Ja z tego stresu i strachu nie mogę jeść często... Będę spokojniejsza po prenatalnych ale one też nie dają gwarancji...Napewno dzidzia będzie zdrowa ! [emoji11] A ja będę trzymała za Was mocno kciukija znowu odwrotnie cały czas najchętniej bym jadła już mnie to czasami dobija wiecznie jestem głodna :/
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez 11.strasznie daleko jeszcze

Niestety nic nam nie daje gwarancji, ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze [emoji11]Zazdroszczę... Ja z tego stresu i strachu nie mogę jeść często... Będę spokojniejsza po prenatalnych ale one też nie dają gwarancji...
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3