olaaa7
Fanka BB :)
Ja miałam w 36dc 2141Już pisałam w poście powitalnymjakieś 20 stron temu. W 33 dc miałam 460,60. Dwa dni po spodziewanej @. Owu w 17 d.c. Więcej bety nie sprawdzałam, cierpliwie czekamy na wizytę.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam w 36dc 2141Już pisałam w poście powitalnymjakieś 20 stron temu. W 33 dc miałam 460,60. Dwa dni po spodziewanej @. Owu w 17 d.c. Więcej bety nie sprawdzałam, cierpliwie czekamy na wizytę.
Ooo to mam nadzieję, że ja też usłyszę bo wizyta mi wypada też w 6+3Ja w pierwszej ciąży - 10 dni po owu: 10,99, po dwóch dniach 47 a po kolejnych dwóch 276Potem serce w 6 tygodniu i 3 dniu na usg
![]()
WitajHej
Właśnie się zalogowałam na to forumJestem na początku 5 tygodnia ciąży
Termin ok 06.07.2018r![]()
A czemu chciałaś żeby był już 8 tydzień?Ja mam wizytę u gina 4.12. specjalnie sobie wybrałam termin by był już 8 tydzień. Więc sobie poczekam.
Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom
WitajA kiedy miałaś ostatnią @ ? Bo skoro termin na 6 lipca to już chyba 6 tydzień
![]()
Bo już na 100%bedzie serduszko. Nawet przy przesuniętej owulacji 8 tydzien daje mi gwarancję że będzie serduszko. A wcześniej jak nie będzie to bym się stresowała czy się pojawi.A czemu chciałaś żeby był już 8 tydzień?
Wychodzi, że jesteś w 5+629 września miałam 1 dzień ostatniej miesiączki. Właśnie nie wiem do końca jak to się liczy ;/
Byłam u ginekologa 03.11 - powiedziała mi że jestem w 4 tygodniu.. nie obliczyła mi dnia porodu, więc sama obliczyłam..ale może źle ;/