Jola92
Fanka BB :)
Link do: GRUBA PODUSZKA DO SPANIA #CIĄŻA CIĄŻOWA KOLORY W18Podeslesz linka ?
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupiłam tutaj jeszcze przed promocją i jest naprawdę extra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Link do: GRUBA PODUSZKA DO SPANIA #CIĄŻA CIĄŻOWA KOLORY W18Podeslesz linka ?
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
A ja nie świadoma zaaplikowalam przed snem żeby bylo mi łatwiej zasnąćBo na tym polega dzialanie wody morskiej- na rozrzedzaniu gestego kataru [emoji6] Jak sie ma lejacy to nie ma co uzywac. No i nie przed spaniem.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Haha, to nastepnym razem bedziesz wiedziala [emoji5] A przed snem mozna sobie psikac zeby nos nawilzyc, ale jak nie ma kataru [emoji5]A ja nie świadoma zaaplikowalam przed snem żeby bylo mi łatwiej zasnąć![]()
Dzień dobry [emoji4] u mnie napadało tylko śniegu, że w końcu choć trochę czuć święta [emoji4]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji4]
Jeszcze 3 godziny i mam swoją. Noc przespałam, nawet wiele nie myślę i staram się nie nakręcać ale im bliżej do wizyty tym strach jest większy. Mam nadzieję i nie dopuszczam innej myśli niż ta, że będzie dobrze. Musi [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Dzien dobry [emoji8] [emoji8] [emoji8] mnie dopadla bezsennosc o 3 z hakiem [emoji1] tez mam dzisiaj wizyte o 15.30 ale musi byc dobrze u kazdej z nas i tego sie trzymamy! [emoji1]A mnie bezsenność dopadła dziś od 2 30 leżę i patrzę w sufit .... Oczywiście , że będzie wszystko dobrze inaczej być nie może:***
Gdzie tyle sniegu? [emoji1] ja tez chce [emoji4] u nas juz nie ma,bo stopnial ale mam nadzieje na biale swieta [emoji4]Dzień dobry [emoji4] u mnie napadało tylko śniegu, że w końcu choć trochę czuć święta [emoji4]
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji4]
Jeszcze 3 godziny i mam swoją. Noc przespałam, nawet wiele nie myślę i staram się nie nakręcać ale im bliżej do wizyty tym strach jest większy. Mam nadzieję i nie dopuszczam innej myśli niż ta, że będzie dobrze. Musi [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Nasze organizmy chyba się przygotowywuja do nieprzespanych nocy [emoji23] oczywiscie , musi być dobrze u każdej z nas [emoji8]Dzien dobry [emoji8] [emoji8] [emoji8] mnie dopadla bezsennosc o 3 z hakiem [emoji1] tez mam dzisiaj wizyte o 15.30 ale musi byc dobrze u kazdej z nas i tego sie trzymamy! [emoji1]
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Rzeszów [emoji4]Gdzie tyle sniegu? [emoji1] ja tez chce [emoji4] u nas juz nie ma,bo stopnial ale mam nadzieje na biale swieta [emoji4]
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom